Hol érdemes TBSZ számlát nyitni?
Sima hagyományos bef. alap, vagy ETF?
Mert a legtöbb szolgáltató nem árul túl széles palettát a hagyományos befektetési alapokból (nem kínálja a többi alapkezelő termékeit), így aztán kb oda érdemes menni, ahol elérhető ami neked kell.
Ha ETF akkor kb az számít, hogy kell e banki háttér vagy sem, ez utóbbi esetben jó az RC
Én a héten nyitottam a Random Capital-nél. Még nem igazán volt időm vele foglalkozni, kedvezőek a díjak és első ránézésre a webes felület (Netboon) jól használható.
Én a Random Capital és a KBC Equitas között vacilláltam. A Random mellett szól az ingyenes számlavezetés és a kedvező díjak, a KBC mellett a banki háttér és a normális mobil app. A Random hátránya, hogy mobilra nincs értelmezhető app, valamint hiányzik a banki háttér, így pl. a beutalás-kiutalás költségesebb. A KBC hátránya, hogy van számlavezetési díj és az RC-hez képest magasak a díjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!