Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szeretnék egy személygépjárműv...

Szeretnék egy személygépjárművet vásárolni. Mikortól és egyáltalán hogyan lehetséges ezt kivitelezni ? Többi lentebb!

Figyelt kérdés

Mint emlitettem szeretnék egy használt autót vásárolni 1,5millió alatt. Nem volt még semmi féle a nevemen és ebben is segitséget szeretnék kérni mégis hogy zajlik ez !??

Na de a helyzet az hogy alakitottam egy kata válalkozást ami épp idén március 2.án lett 6. hónapos.

Nyereséges mondható kb ami van fordalom nyereségben elszámolható az (kb)) 2-300ezer forint havi.

Szóval lehetséges lenne hogy hitrl képes vagyok ?

Ha igen felvethetnék egy 1-1,5millió közt egy gépjárművet???

Válaszokat előre is köszönöm.

2021. márc. 15. 10:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz hitelt kapni
2021. márc. 15. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Legalàbb egy lezárt adóév kell a hitelképességhez.
2021. márc. 15. 11:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából autóra lenne szükségem, nem pedig kölcsön összegre.
2021. márc. 15. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Hee? Ha van pénzed, akkor bemész és veszel egy kocsit kpben, ha nincs, akkor meg hitel kellene, de azt nem fogsz kapni 6 hónapos nem túl nyereséges katás vállalkozással.
2021. márc. 15. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Lezárt üzleti év kell a hitelképességhez.

Szóval hitelre nem tudsz most autót venni, készpénzért persze vehetsz nyugodtan.

2021. márc. 15. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs pénzed autóra, és mégis szeretnél, akkor hitelre van szükséged. Azt meg nem kapsz.

Ha van pénzed, akkor meg vegyél egy autót.

2021. márc. 15. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!