Személygépjárművet vásásolnánk 250K-ért, munkára szükséges, viszont a vagyonátruházási költség 130K, ami akárhogy is számolok,több mint a gépjármű árának a fele. Milyen metódusok/ megoldások eshetnek szóba, amelyekkel csökkenthetnénk az összeget?
3-as vagyok
Például egy 1999-es Suzuki 1000ccm 53LE illetéke 11700Ft...
Tényleg valami nem kerek.
na meg ugye ennyiért még biciklit se nagyon, nemhogy olyan autót, aminek az év minden napján hibamentesen kell üzemelnie
Sajnos lekellett pontoznom ezeket a válaszokat is, ugyanis egyiknek sem volt információ-tartalma, és senkisem a kérdésekre adott választ, hanem leírt valamit a fejéből.
Kérem az kommenteljen, aki a kérdésre tudja a választ.
Ha ennél több információt akarsz, akkor írj konkrétumokat.
Mondjuk minden adatot, ami befolyásolja a költségeket és megnézzük mi is, hol a hiba
Itt nincs hiba. Megkérdeztem, hogyan csökkenthető a vagyonátruházási költség.
Erre pl jó válasz: csinálj üzembentartóit, úgy csak 50% a díj.
Nem azt kértem, kedves 7-es, hogy elemezzétek a kérdést. sajnálom, lepontozva.
"sajnálom, lepontozva."
Hát ettől most biztosan nagyon megijedt mindenki. De ha tanács kell: vegyél olyan autót, aminek megvan az átírása a feléből. Ezzel csökkentheted. Szerintem erre akartunk többen is kilyukadni. Kár, hogy ez nem elfogadható válasz. (Tippre a szakadt bömbi az mégiscsak bömbi)
Üzembentartói? Nos, érdekes lehet az előző tulaj is. Ugyanis ha pl foglalnak tőle, a tulajdonolt autó lesz az egyik első. Ami ugyebár nem a tiéd, hanem az övé. Az, hogy volt egy szerződésetek nem nagyon fog számítani.
Ez nem elijesztés, és nem személyes. Erre azért van szükség, hogy az emberek teljesen elolvassák, értelmezzék a kérdést. Fentebb mint láthattad többen, többek között te sem adtál “választ”, csak annyit hogy: minek 200 lóerő munkára.
Ez nem válasz, ez egy kérdés. Nekem vàlaszra volt/ van szükségem.
Az autó marad, továbbra is legális, törvénybe nem ütköző megoldásokra vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!