12% THM-nél tényleg nincs jobb? 🤔
Figyelt kérdés
Úgy alakul, hogy járművet vennék és szeretnék 500ezer forint hitelt felvenni egy éves futamidővel.
Van magas fizetés és megtakarítás is. Szóval van bevonhato fedezet, plusz ott a jármű természetesen. Mégse találok "olcsó" hitelt....
Mit csinálok rosszul?
2021. márc. 6. 18:18
1/8 anonim válasza:
Hol nézegetted eddig? Amúgy túl rövid idő és túl kicsi összeg. 5 milliót 10 évre már adnak 7-8%-al is. Új autó vásárlás esetén.
2/8 A kérdező kommentje:
Összehasonlító oldalakat néztem, meg a saját bankokat.
Gyanítom én is, hogy ez a gond. Kis összeg, rövid futamidő...
2021. márc. 6. 18:31
3/8 anonim válasza:
Kicsi az összeg, rövid a futamidő.
4/8 anonim válasza:
Mi intéztünk anno 4%-ért is prémium feltételekkel.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2021. márc. 6. 23:03
6/8 anonim válasza:
5
Pár évvel ezelőtt egy autókereskedésben dolgoztam, ahol mi intéztük a hiteleket is (nem leasing). Sajnos már nem tudom, milyen feltételek mellett volt 3-4%.
7/8 anonim válasza:
Providentnél volt most 9.8 THM
Bár 20 hónapra..
8/8 anonim válasza:
Van jobb.
Diakhitel plusz, 0% THM.
Diakhitel 1, 1,99% THM! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!