Hogy jobb egy önéletrajz? Ha van profil kép vagy ha nincs? Miért?
munkakörtől és HR-estől is függ. Magyarországön szokás, általában kérni is szokták.
külföldön nem (legalábbis nem mindenhol) szokás. van ahol kimondottan tiltják, vagy hátrányt jelent.
Nálunk alap. (Világcég. A "multi" kifejezés a pejoratív töltete miatt nem igaz a cégünkre.)
Ha a CV-n az alábbiak közül
-Normális fénykép,
-Teljes név,
-Tartózkodási hely,
-Születési idő,
-Telefonszám,
-E-mail cím,
Akár csak egy is hiányzik, megy a süllyesztőbe, kivéve ha valami olyan csodálatos tapasztalatai vannak, hogy eltekintsünk tőle.
#5-6:
Nincs az az isten (mondjuk tényleg nincs), hogy lemenjek a HR osztályra.
2 osztály van akikkel nem tudok kijönni, a HR az egyik. Soha nem szeretném az Ő munkájukat végezni. Viszont tény és való, az ottani folyamatok nagy részét én reformáltam.
Név/Telefon/E-mail: Adott, hogy miért kell.
Születési idő: Mondhatod diszkriminatívnak. De egy 10 éves határozott idejű szerződéssel kötött karbantartói munkára, ahol 10-12 méteres magasságba kell néha létrázni, engedtessék már meg, hogy inkább a 39 évest vegyük fel a 64 éves helyett, anélkül hogy interjúkkal rabolnánk egymást idejét.
Fénykép: Mondhatod diszkriminatívnak. De egy reklámfilmhez, ahova direkt amatőr, referencia nélküli modelleket keresünk, engedtessék már meg, hogy lássuk az illetőt, anélkül hogy interjúkkal rabolnánk egymás idejét.
Tartózkodási hely: Mondhatod diszkriminatívnak. De egy üzletvezetői állásra ami a Seoul-i központban van, vagy az Incheon-i plázánkban, engedtessék már meg, hogy a Hwanseong-ban lakót vegyük fel a Cheonan-ban lakó helyett, anélkül, hogy interjúkkal rabolnánk egymás idejét.
#4 voltam.
Jajj tudom, te vagy aki kávéfőzőből küzdötte fel magát helyi vezetővé.
Itt Európában nem divat a diszkrimináció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!