Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Fenyegethet egy Provident...

Fenyegethet egy Provident ügyintéző?

Figyelt kérdés
Sajnos tappenzen vagyok es nem tudom, úgy törleszteni a hitelemet most. De legálisan zaklathat otthon es fenyegetozhet az ajtó elott???
2021. márc. 6. 12:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De eleve miért nem mondtad vissza az otthoni szolgáltatást?

A visszafizetendő is kevesebb lett volna!

2021. márc. 7. 09:37
 12/17 anonim ***** válasza:

#11: nem lehet se visszamondani, se anélkül felvenni manapság a provident és hasonló kölcsönöket.

Ugyanis ezeknek az uzsorás cégeknek is kötelező betartani (a covid miatti rendelkezések értelmében) a maximális kamatot, ami tán 5.9 %.

Tehát mit csinálnak? A "szokásos" 20-30%-os kamatigényüket beszedik máshogyan. Rákényszerítve az igénybevevőkre az ilyen extra szolgáltatás, mint a házhozjövő törlesztés. Amire persze nincs szabályozás, tehát akármennyi is lehet.

Mindenesetre érdekelne, hogy mi volt az a halaszthatatlan cucc, ami miatt a kérdező rámozdult, hogy kb. duplaaannyit kell visszafizetni.... Pár hónap alatt.

2021. márc. 7. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:
De, vissza lehet!
2021. márc. 7. 16:41
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

13: menj végig egy hitelkérelmen, és utána gyere vissza!

Hidd el, hogy nem lehet.

Legalább féltucat kérdés volt már erről, csak itt a GYK-n... MEg egyéb fórumokon.

NEM LEHET! Kötelezően a nyakadba sózzák.

2021. márc. 7. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a KHR vagy BAR lista egyáltalán nem normális dolog. A hitelt úgy vedd fel hogy ki is fizeted időben. Aki pedig most nem fizet az később fizet többet. mindenkinek joga van hozzá, hogy eldöntse mit akar. Nekem mondjuk biztos nem lenne nyugodt az éjszakám ha tudnám hogy listás vagyok. 28F
2021. márc. 9. 13:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Én mindig fiókba veszem fel. 10 nap utalás és nincs otthon szolgáltatási díj. Szerencsére.

Pl. 650.000 Ftra én 710.000 Ft körül fizetek vissza

2021. márc. 11. 15:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha még nem késő akkor mindenképp próbálj meg egyezkedni velük.

Rontani nem tudsz a helyzeteden, viszont javítani igen.

A banknak sem érdeke, hogy felmondja a szerződésed, de ha a bank valamennyi töblet kamatot kér a halasztásért cserébe, még mindig sokkal olcsóbban kijössz mint a végrehajtóval.

2021. ápr. 15. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!