Ha az elmúlt fél évben volt, hogy szerencsejátékoztam mennyi ideig nem kapok lakáshitelt?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy ez a dolog kizáró ok lehet lakáshitelnél.
(fene se gondolta)
Normális válaszokat kérnék ha lehet.
2021. márc. 5. 18:26
1/23 anonim válasza:
WTF?
Ettől normálisabb választ nem fogsz kapni.
2/23 anonim válasza:
??????
Honnan tudná egy bank, hogy te mennyit lottóztál el...??? :-))))))))
3/23 A kérdező kommentje:
Hát onnan tudhatja, hogy bankkártyával fizettem...
2021. márc. 5. 18:38
4/23 anonim válasza:
Akkor menj egy másik bankhoz... :-D
5/23 anonim válasza:
jövő héten már fogsz kapni! nyugi!
6/23 A kérdező kommentje:
Ez komolyan eszembe jutott már... Bankot váltok, ott mondjuk eltellik fél és,talán kaphatnék!?
2021. márc. 5. 18:44
7/23 anonim válasza:
Linkeld már lécci, hogy hol van leírva kizáró okként ez...???
8/23 anonim válasza:
az megvan hogy a tiltólisták azok bankközi adatbázisok? mindegyik bank és hitelnyújtó intézmény hozzáfér.
pont azért találták így ki, hogy ne tudd azt megtenni, hogy átmész bankba és ott újra felveszel hitel
9/23 anonim válasza:
Tegyel le rola, aki egyszer is fizetett barmiert amit a szerencsejatek zrt arul, annak a csaladja is orok eletere feketelistara kerul hetediziglen minden banknal, nemcsak Magyarorszagon de a vilagon mindenutt. Eleg egy kaparos sorsjegy, es veged, erted, VEGED van teso, jon a fekete auto es elvisz. Hallod nem is irok ide tobbet, nehogy engem is kockazatosnak minositsenek...
10/23 anonim válasza:
Kérdező, a fizetésedhez képest mennyit szerencsejátékoztál havonta???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!