Másnak is elkérik a személyit pedig már bőven elmúlt 18?
Figyelt kérdés
Bárhova megyek, boltokban gyakori hogy ha valami piát veszek a kasszánál mindig elkérik a személyim pedig már lassan 22 éves vagyok:/ Annyira idegesít, hogy már rég nagykorú vagyok de még mindig készenlétbe elő kell kaparnom a táskámból az okmányt. Meg szerintem nem nézek ki olyan fiatalnak. Ez megy már egy ideje de már csomószor fizettem a boltokban ugyanannál a kasszásnál és mindig kérik, gondolom nem tudok mit csinálni:D2020. dec. 21. 23:15
1/8 anonim válasza:
Tőlem 28 éves koromban kértek diákigazolványt. :)
2/8 anonim válasza:
Tőlem csak amikor nincs szakállam. De én örül neki. Csak mindig az jár a fejemben, hogy a címemet akarják kiolvasni, meg hasonlók...
3/8 anonim válasza:
Nálam utoljára 24 éves koromban volt ilyen néztem is egy nagyot.
7/8 anonim válasza:
Hivatalosan el kell kérniük, lehet, hogy az eladók felétek jobban ragaszkodnak a szabályokhoz.
8/8 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, arra lettem figyelmes, hogyha 1 doboz cigit veszek akkor elkérik, ha ilyen 10 dobozzal egyszerre, akkor sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!