Aki az elmúlt 30 napban 13000 választ küldött, annak hogy telik egy napja?
Kivizelezhető ha amúgyis otthon ül az ember a karácsonyi időszakban/elvesztette az állását/rokkant.
Én is itt b..om az eget a gép előtt egész nap.
Ha az idő nagy részét a gyakorira fordítanám meg lehetne oldani a 13k választ.
Gondolom nem kifejtős válaszokat írt, hanem csak olyanokat, hogy "ahogy előttem írták", "igen", "nem", ... :D
Elnézést kérek, ha ügyetlenségem miatt tévedek, de én nem tudom a 30 napos toplistából megállapítani, hogy ki hány választ írt?
Ismereteim szerint, a toplistában pontszámok szerepelnek. (Például, a mai 15. helyezett biztosan nem -5 választ írt 30 nap alatt: [link] ).
A változást jelekkel mutató utolsó oszlop megnevezése is utal rá: „Pontváltozás”. És a lista alján ott van a pontszám ismertető.
Ha egy választ kellő százalékban hasznosnak értékelnek, akár 5 pontot is kaphat az írója.
A válaszra kapott pontszámot elosztod a rá kapható pontszámokkal, és megkapod a darabszámot. Közelítőleg, hiszen egy válaszra 1-5 pontot lehet kapni. Ha átlag hárommal számolsz, akkor 150 pont esetén átlag 50 darab 3 pontos választ lehet feltételezni (3x50=150 pont), vagy átlag 4 ponttal számolva ~37 válasz, és így tovább.
A -5 azt jelenti, hogy írt ugyan választ, de az törlésre került.
A kérdező emiatt pontatlan, mert a 13000 pont az nem egyenlő 13000 darab válasszal. Ha csak az átlag 3-at veszed, akkor ~4333 darab válasz 30 nap alatt, az napi átlag 144, és nem 400+.
Ha feltételezed hogy magasabban értékelik, akkor átlag 4 ponttal napi ~108 válaszról van szó, ami néhány szavas kommentként nem is olyan sok.
A floodkorlátozás bevezetése előtt volt olyan spamkérdés, ahol valaki 20 perc alatt 50 választ beoffolt.
Elnézést kérek a vitatkozásért, de a 4-es válaszban tévedéseket látok. (2021. jan. 10. 11:39-kor jelent meg.)
Válaszra nem 1-5 pontot, hanem (-5) – (+5) tartományban levő pontot lehet kapni. Nem csak törlés miatt kapható (-5) pont, hanem azért is, ha nagyon alacsony százalékúra értékelik a választ.
Úgyhogy, a -5 pont nem feltétlen azt jelenti, hogy írt választ, de az törlésre került. Írhatott több választ is, amiből egy sem lett törölve, de az összesített értékük -5 pont lett.
Például: (-2), (+3), (-4), (+4), (-3), (-2) és (-1) pontot kapott 7 értékelt válaszára. És akkor írhatott még további válaszokat is, amelyeket nem értékeltek.
Ennél a kérdésnél ez előtt a válaszom előtt 4 válasz jelent meg, és egy sincs értékelve: [link]
Úgyhogy a pontszámból nagyon nem lehet tudni, hogy ki hány kérdést írt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!