Maradjak az otp-nél, vagy váltsak k&h-ra?

A K&H-t semmiképp nem javaslom, pláne nem hitelre. Semennyire nem ügyfélbarát, baromi körülményes náluk az adminisztráció és szakmailag is csapnivalók.
A mi hitelszerződésünkben több hiba is volt, az ügyintéző el se olvasta, így hülyeséget beszélt, ugyanazt a munkáltatói igazolást háromszor is bekérték.
És még drága is.
Nézz meg kalkulátorokat, pl. a bankmonitort, hogy hova érdemes menni. Az, hogy majd x év múlva hitelt szeretnél felvenni, most teljesen érdektelen.

OTP. Bár már sok mindent lehet online intézni, de a lakáshitel az pont nem az: az OTP-nek viszont nagyon sok fiókja van, biztos van nem messze Tőled is.
Az meg, hogy ki milyen kondícióval ad lakáshitelt, jelen esetben totál mindegy, hiszen amit most leírunk, egyáltalán nem biztos, hogy 6-7 év múlva is igaz lesz, amikor szükséged lesz a hitelre.

Van élet az OTP-n és a K&H-n kívül is. Én azt javasolnám, hogy nézz meg kalkulátorokat. Pl [link] vagy [link]
Itt tudsz magadnak választani egy testhezálló számlát, amit tudja azt amire szükséged van, nem fizetsz felesleges dolgokért és jó a díja...
Hogy aztán 6-7 év múlva hol találsz jó feltételekkel hitelt, azt ma senki meg nem mondja neked, de nem is kell, bárhol van a számlád, kapsz hitelt (maximum majd akkor átviszed a számládat a hitelt nyújtó bankhoz)

Én helyedben maradnék az OTP-nél de úgy, hogy nem váltanék semmire hanem hagynám a Juniort.
Ha nem csinálsz semmit akkor magától átkerül Jump számlacsomagba ami az egyik legjobb, ugyan van egy 170 Forintos számlavezetési díj, de ezen kívül nincs nagyon más költsége.
Csoportos beszedés 26Ft, az átutalás költsége 41Ft akkor is ha milliókat utalsz át.
Én egyenlőre meghagytam ezt mert a Smart és a Bázis is sokkal drágább lenne.
Személy szerint még CIB-et vagy az Erstet ajánlanám bár Erstével vannak gondok mostanában illetve ha használsz fintech bankokat akkor kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!