Hogy ha 2006-ban felvett OTP hitel àt lett adva a Faktoringnak és nem volt fizetve, miért csak 2018-ban rakott fel a Khr listàra?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 12:05
1/5 anonim válasza:
Nem tudom. Írj nekik, hogy már évekkel korábban fel kellett volna, hogy raknakak...
Btw számít? Bármikor dönthet úgy, hogy felrak, ha elmaradásod van. Örülj neki, hogy nem rakott fel korábban
2/5 A kérdező kommentje:
Mindenképpen szeretném felvenni a kapcsolatot velük. Ezt most tudtam meg, hogy mikor rakott fel, mert szeretnénk lakáshitelt felvenni és kikértem a Khr jelentést, hogy tudjam mi az oka annak, hogy elutasítanak.
2021. febr. 23. 13:24
3/5 anonim válasza:
Azert az nem semmi, hogy pontosan tudtad hogy van egy ki nem fizetett hiteled, és abban a hiszemben eltel hogy adnak majd lakashitelt..
Ezek csak elméletileg képesek elevulni, gyakorlatban amíg kuldenek egy levelet még ha rossz címre is, mert el költöztek az elévülési idő megszakad.
4/5 anonim válasza:
Most még a faktoringos kifizetése jön, a lakásvásárlás odébb lesz.
Azt se húzd, mert szaporodik a tartozás, akkor is, ha az ő bénaságuk.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt!
2021. febr. 24. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!