Van esetleg itt az oldalon otb banki ügyintéző?
Figyelt kérdés
Esetleg lenne valaki akinek lenne otp banki ügyintéző (CSOK TÁMOGATÁS) ismerőse és üzenetben küldene egy e-mail címet?2021. febr. 13. 14:28
1/2 anonim 

válasza:

Van otp-ben dolgozó az utcánban, sajnos nem tudom az e-mail címét, csak fb-n írtam neki. Viszont elmondta, amit szerettem volna és azt mondta, hogy bankban is ugyan ezt mondta volna, szóval legközelebb menjek be és biztos lesz olyan, aki foglalkozik velem.
2/2 anonim 

válasza:

Szabadidejében szerinted veled fog foglalkozni??? Ne viccelj már. A minimum az hogy szépen bemész ügyfélfogadási időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!