Hol tudnék felvenni gyorsan hitelt?
Figyelt kérdés
200.000Ft hitelt szeretnék felvenni leginkább az Erste Banknál, de sajnos ahogy néztem nem adnak 500.000Ft alatt. Szükségem lenne most erre a pénzre és minden feltételnek megfelelek, de nem találok olyan helyet ahol feltudnék venni ilyen összegben. Tudnátok valamit ajánlani nekem?2021. febr. 10. 23:38
1/13 anonim válasza:
Vegyel fel 500-at, 300-at felreteszel belole.
2/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hatalmas hülyeség amit írok, de lehet olyat, hogy 500at felveszek és azonnal visszafizetek belőle már 300at?
2021. febr. 10. 23:49
3/13 anonim válasza:
Igen, lehet, viszont azt hiszem, hogy az előtörlesztésnek ötezres díja van.
Inkább igényelj folyószámlahitelt, ha gyorsan, rövid időre kell a pénz.
4/13 A kérdező kommentje:
Vagy ha esetleg olyan helyzetben vagyok, hogy többet is visszatudok fizetni egyszerre mint a havi fix kb 20ezer akkor megtehetem azt, hogy többel törlesztem néha?
2021. febr. 10. 23:58
5/13 A kérdező kommentje:
És ha a folyószámlahitelt havonta 10ezer forinttal törlesztem fixen akkor mennyi thm megy rá kb? Mert ezzel nem vagyok tisztában és azt hallottam, hogy nem éri meg
2021. febr. 11. 00:00
6/13 anonim válasza:
Ha csak havi 10ezrekkel tudnád törleszteni, akkor mégsem lesz jó a folyószámlahitel. Valamiért azt gondoltam, hogy csak rövid időre kell a pénz.
Nem tudom mennyi menne rá, ezt a banktól kéne megkérdezni, de sok.
Marad az első hozzászólásban leírt megoldás.
7/13 A kérdező kommentje:
Ahogy láttam a Budapest Banknál lehet felvenni 200.000ft személyi kölcsönt. Abban kérnék segítséget, hogy a munkáltatói igazolást el lehet valahogyan kerülni? Esetleg bérpapír mutatással vagy egy Erstes számlával amivel tudom igazolni a jövedelmemet? Nem szeretnék felesleges köröket futni, ha így is megtudom oldani hirtelenjében.
2021. febr. 11. 00:05
8/13 anonim válasza:
Ismerosnel is probalkozhatsz, de biztos hogy kell az a hitel neked? El szeretned adositani magad 2 evre?
9/13 A kérdező kommentje:
6/7-es kommentre csak annyi a válaszom, hogy igen terveim szerint az egész hiteltörlesztés 2hónapot venne igénybe külföldi munkavállalás miatt így gyorsan kitudnám fizetni, de sosem lehet tudni mit hoz a holnap így a fixebb, de biztonságosabbat választanám
2021. febr. 11. 00:13
10/13 A kérdező kommentje:
8/9
Sajnos olyan helyzetbe kerültem egy másik régebbi dolog miatt, hogy muszáj azt kifizetnem most sürgőssen. 1évre venném fel a hitelt de terveim szerint 2 max 3hónap alatt visszafizetesre kerülne ez a 200.000FT amit fel lehet venni a Budapest Banknál. Szerencsére nem milliós összegekről van szó.
2021. febr. 11. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!