Hogyan lehet pénzt keresni a tőzsdén?
Értem, hogy elméletben hogyan történik, de honnan tudom, hogy egy értékpapír értéke mikor csökken vagy mikor emelkedik. Gyakorlati tanácsokat szeretnék kérni. A tőzsdézés trükkjei érdekelnek!
Kösz a válaszokat!:D
Kitől hallottál olyat, hogy a tözsdén pénzt lehet keresni??
Az inkább arra való, hogy az ilyen buta emberek pénzét ellopják, és a bróker és családja jól éljen munka nélkül.
Próbáld ki, és rájössz hogy az igazat irtam.
Egyetértek az első hozzászólóval. Azt hiszed mindenki gazdagabb lesz, aki tőzsdézik? Hát nem. Olyan ez, mint a lottó. Sok ezren buknak, kevesen nyernek.
De azért sok sikert.
Üzenem a válaszadóknak, hogy nem személyiségelemzést kértem!
Kérdésemre várom a válaszokat!
Köszönöm!
Senki nem tudja, hogy mikor fog emelkedni vagy csökkeni. Vagy ha tudja, akkor 100% hogy nem árulja el senkinek.
A tőzsde felfogható egy legális kaszinóként is, sajnos az utóbbi 20-30 évben már messze eltávolodott attól, amire eredetileg létrejött a tőzsde.
Lehet rajta keresni, én is ebből élek. Nagyon naprakésznek kell lenned a gazdasági híreiből, látni kell az összefüggéseket, és az sem ártana, ha mindezt jó előre tudnád. :-)
szóval egész nap böngészd a híreket, és próbáld megfejteni, hoyg pl milyen hatással lesz az OTP árfolyamára egy nagyokos politikus felelőtlen kijelentése. Kb. erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!