Otp faktoring miért nem jelentkezik?
Kocsi hitelem volt,kirugtak a melobol,nem tudtam fizetni.
Faktoringhoz kerult de mar nem abba a faluba lakok ahol dolgoztam es elkoltoztem es nem jelentkeznek
En se fogok nekik jelentkezni
El tud évülni?
Vagy most mi van?
Lakcimemet nem tudjak,alberletbe lakok
Nem tud elévülni, csak kamatozni...
Előbb-utóbb be fogják hajtani, vagy elvenni a kocsit.
"Otp faktoring miért nem jelentkezik?...
En se fogok nekik jelentkezni"
Hát ez "okos" húzás... Úgy is van, nehogy megkeresd őket és megpróbálj egyezkedni velük, mert a végén még megoldódik a helyzeted.
Elévülésre "játszani" felesleges.
Ehelyett a következő fog történni - ha nem találnak, átadják az ügyet végrehajtásra és akkor majd szépen a végrehajtói díjjal és a kamatokkal együtt mondjuk 500 ezer ft helyett fizethetsz 800 ezret vagy egymilliót.
"alberletbe lakok" - szóval albérletre van pénzed, törlesztésre nincs? Hmmm....
4-es, biztos lehetsz benne, hogy az OTP faktoring nem fogja hagyni elévülni.
Van egy ismerősöm, devizahiteles, közben elvált, elköltözött - 10 éve nem mer/tud legálisan munkát vállalni, mert mindig kapja a felszólítást (a volt felesége címére)
Hát, ha valaki ilyen életet akar élni, hogy örökké rettegni, lapulni, menekülni, barátoknak könyörögni, hadd húzza meg magát náluk, stabil élete nincs, munkája csak alkalmi - hát akkor rajta. De már neki is elege van az ilyen életből.
Valahol muszàly megélnem,szobàt bérelek ki
A torlesztore mar nem tudok tob penzt megsporolni sajnos
akkor szépen megkeresed az OTP Faktoringot és elkezdesz velük alkudozni alacsonyabb törlesztőbe, stb. Amennyiben még a neveden van az autó, akkor semmi perc alatt meg fognak találni és viszik az autót - ennyi.
Csak magaddal tolsz ki, ha lapulsz, elodázod a dolgot - én már megtapasztaltam: ezelőtt 10 évvel egy 60 ezres tartozásból - amikor már azt hittem, el lett felejtve - lett 120 ezer végrehajtással. Szerencsére meg tudtam egyezni a végrehajtóval a részletfizetésről. De Te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!