Szerepelek a Khr-listán?
Otp-s személyi kölcsönt és hitelkártyát nem tudtam fizetni(2.5 hónappal voltam elmaradva,már pont mentem be a bankba hogy 1 nagyobb összeget befizessek- az aktuális törlesztő plusszvaz elmaradásra is vmennyi-mikor közölték h már nincs nálunk) átadták otp faktoringnak. Sikerült megállapodni nekik fizetem a részleteket.
Szerepelek aktív bárosként a listán? Én úgy értelmeztem csak akkor leszek aktív bároa ha a faktoringnak se fizetek.
Akkor azzal már rajt vagyok hogy az otp-től átadta a faktoringnak?
Nem volt 90 nap az elmaradás otpnél mikor átadták
Személyi kölcsönnél az elmaradás 56.000ft volt-2 hónap. Erre jött volna rá az aktuális törlesztő 27.000ft. Ez volt 2017be
A hitel kártyánál36 ezer volt az elmaradás-2 hónap. 17.000+19000. Plussz jött volna erre 24 ezer ft.2018ba adták át faktoringnak.
Mindkét esetben úgy jártam hogy mentem volna fizetni a hitelnél 60.000ft-ot. A maradék hátralékot a következő hónapba akartam.
A hitelkártyánal 40 ezret.
De már nem az otpnél hanem a faktoringnál volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!