Melyik banknál nyissak számlát?
17 vagyok, és láttam, hogy sok 18 éves kortól kezdődik. Még jövő héten szeretném. Szerintem a CIB a legjobb, de ami a közelünkbe volt, az bezárt.
Hasonló kellene, ahol ingyenes a Netbank is. Meg midsenért minél kevesebbet kelljen fizetni.
És másik Cib-be nem tudsz elmenni?
Mert Cibb-Cibezz csomagot ajánlom!!
MKB banknál. 14 éves kortól már nyitható számla, mivel kiskorúnak számítasz, ezért kell gondviselő is, de ez gondolom máshol is így van.
Nem írtad, de tanuló vagy? Ez esetben teljesen ingyenes minden, utánna ezt a számlát, ha már dolgozol, át lehet alakítani, 24 éves korig (azt hiszem) szintén nagyon-nagyon min. költségekkel.
A honlapjukon megtalálod: Student számla v. Karrier.
Remélem segített. Egyébként, ha felhívod a Call Center-t, ott is mindent elmondanak.
Az MKB is jónak tűnik, de az sincs a közelben, csak ott ahol a CIB is van. Az OTP-ről meg sok rosszat mondanak.
Talán majd elmegyünk akkor a CIB-be. Az mennyi idő, amíg megkapom a kártyám? Vagy bankszámlát már egyszerre kapok, és használhatom is?
igazából nem árt, ha nincs túl messze a bankod, de mivel létezik netbank és telefonos ügyfélszolgálat, ezek igazán nem lényeges szempontok manapság. De ez csak az én véleményem...azt látom, hogy akinek van internete az inkább kerüli a személyes ügyintézést. Főleg a fiatalok, hiszen ők már ebben nőttek fel.
Bankkártyát nem kapsz azonnal, számlanyitáskor igényled. Később vagy postán küldik, vagy be kell menned érte, esetleg az a szülőd, akivel a számlát megnyitottad. Ezt is érdemes átgondolni, mert nem csak Te tudsz ügyintézni.
Mindenképpen nézd át a költségeket, és csak utánna dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!