Melyik banknál nyissak számlát, milyen kártyával? /kicsit bővebben lent/
Sziasztok
Most leszek 18 és szeretnék magamnak egy számlát nyitni.
Nem vagyok valami tájékozott ebben a témában, ezért kérnék segítséget valaki jobban hozzáértőtől.
Érdekelne, hogy mi a különbség a sima és a dombornyomott kártya között, illetve a chippel ellátott között.
Havonta rendszeresen menne rá utalás, úgyhogy fontos lenne, hogy az ne kerüljön sokba. Túrkevén lakok és itt csak OTP van, a junior kártyán gondolkoztam, de nem tudom, hogy milyen kártyával és hogy megérné-e egyáltalán.
Remélem valaki tud segíteni.
És előre is köszi.
Az OTP drága és sz@r
A Raiffeisent ajánlom, egy alapszámlát ingyenesen nyithatsz, hozzá egy dombornyomott kártyát kérj.
A dombornyomott Visa vagy Mastercard az egész világon és az interneten is használható. Bármelyik bank automatájából havi 3x ingyenes készpénzfelvétellel.
Évi 3500HU kártyadijon kivül semmi más költsége nincs.
Van hozzá ingyenes internetbank, ne felejtsd el kérni, és otthonról mindent elintézhetsz.
Csak egyszer kell bemenni a fiókba , amikor a számlát megnyitod. Csak egy fényképes igazolvány és egy adókártya kell. Totál üres zsebbel is mehetsz, semmibe nem kerül. Utána mindent el lehet a neten intézni, nem baj ha nincs bankfiók nálatok.
köszi a válaszokat
még a Cib-en gondolkodok, de az is 50km-re van
esetleg még a K&H mert az csak 15km, de lehet marad az otp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!