Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A Raiffeisen banknál megéri a...

A Raiffeisen banknál megéri a PREMIUM GOLD 2.0 számlacsomag? Vagy van jobb máshol?

Figyelt kérdés
Eddig az OTP-nél voltam, de olcsóbbra jön ki ha ezt választanám.
2021. jan. 1. 15:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"De pl kirúghatják az embert egyik napról a másikra. "

Ilyen esetekben ezt lehet jeelzni a bank számára. Pont olvastam a feltételeket és abban volt, hogy ha elveszti valaki az állását akkor lehet kérni hogy egy időre tekintsenek el ettől. (ugyanúgy ha gyereke születik az embernek és ilyenek) Azért általában ezek a számlák azért kedvezményesek mert jó a banknak ha jobban kereső ügyfelek ott vannak és nekik is érdekük, hogy ilyen esetekben ne az legyen hogy elüldözi máris onnan őket ha valami történik, hanem próbálnak ők is megoldást nyújtani iylen helyzetekre.

2021. jan. 2. 23:40
 12/17 A kérdező kommentje:

"Ok, van tartaléka, de az a Raffinak pl nem jó, nekik csak munkabér átutalás jó ( nekem a csedemet se fogadták el, pedig bőven az összeghatár felett van.)"

400 ezer felett van a csed amit kapsz? :o A premium gold 2-nél pont le volt írva, hogy nem kell gyerekvállalás esetén a feltételnek teljesülnie.

[link]

6. oldal.

2021. jan. 2. 23:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez se évekig lehet, de értelemszerűen ha tudom hogy 1 évig nem fogom teljesíteni akkor számlacsomagot váltok. (pk gyerekvállalás)
2021. jan. 2. 23:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen, 460 volt a csedem, és utána mentem is vissza dolgozni, szóval végig teljesültek volna a feltételek. De mondták, hogy nekik a csed nem megfelelő, mindenképp munkabérek kell lennie. Én meg mondtam, hogy akkor hová tehetik a prémium számlacsomagjukat. És azt is elmondták, hogy ebben egyáltalán nem elnézőek, kiszámlázzák szemrebbenés nélkűl. Azóta lehet h tettek bele némi rugalmasságot, ez másfél éve történt.

Mindenesetre nem bánom, nem hiányzik, h prémium ügyfél legyek a Rafinál.

2021. jan. 3. 00:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Mondjuk ez tényleg vicces, hogy akkor azt miért nem fogadják el. (az oké hogy egyik számládról a másikra utalsz az nem valid)

Esetedben így teljesen logikus döntés, hogy váltottál, mert azzal nem teljesül a feltétel. De pl nekem szimpatikus, hogy szinte minden ingyen van így. (persze addig amíg bérből fedezem a feltételt) A többi számlánál drágábban jövök ki. Az OTP-nél meg már tényleg az a nevetséges, hogy minden kis szarért vonnak le nekem pénzt. (pl azért is kell fizetnek ha módosítom a kártyán a limitemet)

2021. jan. 3. 01:07
 16/17 anonim ***** válasza:

15: őszintén szólva én nem bánom azt a havi pár száz forint költséget, cserébe, hogy akkor is emberszámba vettek, amikor a gyerekemmel voltam otthon.

Az OTP egy vicc amúgy.

2021. jan. 3. 01:11
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

Prémium ügyfél már nagyon sok van... a feljebb levő kategória

.. na abból jóval kevesebb.

2021. jan. 4. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!