Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A Raiffeisen banknál megéri a...

A Raiffeisen banknál megéri a PREMIUM GOLD 2.0 számlacsomag? Vagy van jobb máshol?

Figyelt kérdés
Eddig az OTP-nél voltam, de olcsóbbra jön ki ha ezt választanám.
2021. jan. 1. 15:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más éri meg jobban, a bankolási szokásaidtól függ. Ha számodra az kedvezőbb, hát válts!
2021. jan. 1. 15:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Bankmonitor.hu
2021. jan. 1. 15:32
 3/17 anonim ***** válasza:
21%
Sehol nem éri meg a prémium számlacsomag. 99%-ban üveggyöngyöt tartalmaz, aminek kb semmi értelme, jellemzően nagyon magas a havi számlavezetés, amit hiába lehet akár 0-ra csökkenteni, ha csak egyszer is úgy alakul, hogy nem teljesül a feltétel (pl megcsúszik a fizetés utalása), akkor rögtön többet lehet bukni, mint az éves kedvezmények.
2021. jan. 1. 16:22
 4/17 A kérdező kommentje:

3.

Hát nem telejesen igaz.

Szinte minden ingyen van + privát bankár befektetéshez, illetve elérhetem ha bajom van. Ha meg általános dolog kell akkor meg nincs várakozás. Ehhez jön, hogy valóban dárga a számlavezetés, ha nem telejsül a feltétel, viszont le van írva, hogy 2x (2 hónapban) eltekintenek egy évben pont az ilyenek miatt. Persze a feltétel is azért eléggé megszűri hogy ki kaphat, mert kell 400 ezer egy utalásban (eddig 3-ban kellett meglennie az összegnek).

2021. jan. 1. 20:17
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

4: két bankban vagyok ügyfél, folyton zaklatnak, hogy legyek prémium, mivel mindent erősen túlteljesítek.

Mindig megkérdem, hogy mire lesz nekem jó? Válaszok:

- kapok csiliviliaranymegagoldakármmi kártyát - köszi, semmi szükségem farok hosszabbításra

- befektetéskenél segítenek - köszi, tudom, hogy mibe akarok fektetni, és biztos, hogy nem abba, ami után a tanácsadó a legmagasabb értékesítési jutalékot kapja, tehát akkor is ajánlja, ha nem nekem való

- nincs várakozás - valóban nincs. mondjuk amúgy is évente ha 1x járok fiókban, de leginkább annyit sem.

- adnak egymillió ingyenes utalást, kp felvételt... tök jó, de havi szinten utalok max 5x (ez a sokkal kisebb csomagban is benne van), kpt szökőévente veszek fel, és a legjobb, hogy a tranyó adót az ingyenes dolgokra is fizetnem kell, szóval nem az a 2 fillér banki költség vág földhöz.

KHban egyébként 5 millió megtakarítás vagy 500 ezer havi utalás kell, és legalább havi 100k kártyás vásárlás. Bocs, de ezt még annyira megszűrinek sem mondanám, mert kb multinál mindenki megkeres ennyit (ok, nyilván nem a soron). Viszont ha egyszer is csúszik a fizetésed egy technikai hiba miatt, akkor valami 3000 forint a havi számlavezetés.

Bocs, de a prémium csomag max egó polirozásnak jó

2021. jan. 1. 20:40
 6/17 A kérdező kommentje:

"Viszont ha egyszer is csúszik a fizetésed egy technikai hiba miatt, akkor valami 3000 forint a havi számlavezetés.

"

Erre mondtam, hogy a Raiffeisen-nél 2x elengedik a dolgot.

Igaázóbl azért érdekelt, mert a mostani szokásommal havonta a bankom (OTP) olyna 2000 körül levon (számlavezetés, sms szolgáltatás, stb). Úgy hogy mostmár kb revolutot használok. Korábban ez ilyen 4000 körül volt. A Raiffeisen-es csomagban viszont ahogy számoltam (meg egy rokonomnak is az van) kv 0-ra jövök ki.

2021. jan. 2. 00:18
 7/17 anonim ***** válasza:
Igen, kétszer elengedik, harmadjára viszont valami 10 ezerbe kerül.
2021. jan. 2. 09:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyenem van, eddig elégedett vagyok vele + még anno kaptam is 20ezret mint új ügyfél.

Én is OTPről váltottam mert sarcoltak ezerrel, a zsozsót is revoluton keresztül mozgattam át hogy megússzam a tranzakciós illetéket öö átutalási díjat. Itt meg minden alapművelet ingyenes.

2021. jan. 2. 22:15
 9/17 A kérdező kommentje:

"Igen, kétszer elengedik, harmadjára viszont valami 10 ezerbe kerül."

Azért ha ennyiszer késik a munkahelyen az utalás akkor eléggé elkezdem nálunk verni az asztalt. Meg általában ahol annyit fizetnek amivel kérni lehet a számlát, ott nem igazán késnek a fizetéssel. Meg itt nem 1-2 napot kell hozzá késnie hanem többet. Nekem pl az 5 év alatt eddig sose volt olyan hogy késett volna egy napot is az utalás. Persze nem is gyárban dolgozok. Tehát ez azért eléggé nem fenyeget.

2021. jan. 2. 22:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten a fizetés késésért gondoltam. De pl kirúghatják az embert egyik napról a másikra. Ok, van tartaléka, de az a Raffinak pl nem jó, nekik csak munkabér átutalás jó ( nekem a csedemet se fogadták el, pedig bőven az összeghatár felett van.)
2021. jan. 2. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!