Az a problémám, hogy paypalomra utaltam pénzt a netbankon keresztül a paypalos számlaszámomra de valamiért sose jelenik meg rajta az összeg pedig már több napja történt és többszőr is probáltam már kisebb összegekkel. Miért minden adat jó a név is?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 23:18
11/12 Unari válasza:
Nos a számlához nincs dombor nyomott bankkártya így nem tudom társítani. Nem szoktam csak átutalással fizetni. Eddig nem is volt másra szükség azonban most nem volt más megoldás mint a PayPal és mivel azt írta számláról fel lehet tölteni gondoltam OK. Itt nem okoskodásokat várnak hogyan kellett volna csinálni megmondó kapitányokból Dunát lehet rekeszteni. Itt az a gond hogy az egekig magasztalt biztonságos, megbízható PayPal képtelen a saját szolgáltatását normálisan működtetni, valamint nincs válasz a reklamációra. Lehet hogy ami velem történik az 1% de engem ez kur... ra nem vígasztal. Szóval tud valaki érdemben hozzá szolni vagy lesz még néhány komment hogy: kártya kellett vóna b.. meg!
12/12 anonim válasza:
Az enyém se dombornyomott. És van. Lehet kérni, adnak. Nem harap. Sokoldalú eszköz. Pikkpakk lehet vele vásárolni meg készpénzt felvenni. Indokolhatnád, miért nem kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!