Tapasztaltatok már olyat, hogy "szivárog a bankkártyátok"? Ma pl. vásároltam 3500 Ft-ért, ami után jött az SMS, hogy az egyenlegem x. Azelőtt tegnap vásároltam utoljára, akkor az egyenlegem y volt. A probléma az, hogy x jóval kisebb, mint y - 3500
A kártyás vásárlás ingyenes, az sms küldése nem.
Én nem tapasztaltam, a felhasználható egyenlegem mindig pontosan megegyezik - bár nem is kérek smst, mert nem vagyok hajlandó fizetni érte. hazamegyek és megnézem a netbankon, INGYEN.
Javaslom, hogy először a számlatörténetedben nézz utána a netbankban, ha úgy sem stimmel, akkor menj be a bankba - majd ott elmondják, mi a helyzet.
Nem vagy veletlen elofizetve netflixre spotiftra vagy barmi masra ami havi tagdijjat igenyel?
Nem vasaroltal veletlen kissebb osszegre a kozon amire nem emlekszel?
Honap vege van, a bank ilyenkor vonja a havi dijjat, veletlen nem az volt?
Általában ott szokott eltérés lenni, hogy SMS nem minden tranzakcióról jön, csak a kártyás tranzakciókról és beérkező átutalásról. Tehát a bankkivonaton összességében több tranzakció szerepel, mint amennyit sms-ből látsz.
Tipikusan nem látszik sms-ben: bankköltségek, kimenő átutalások, kis kártyás költések (pl 1000 Ft vagy hasonló beállított limit alatti), kamatok, stb.
Nem vásároltál véletlen külföldi webshopban, idegen pénznemben?
A zárolás során használt árfolyam és az árfolyam, amin ténylegesen lekönyvelik a vásárlást különbözhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!