Bankot keresek. Help?
Üdv.Szeretnénk felvenni hitelt
nagymamám nyugdíjas. és keresünk olyan bankot ami adna.
google-n kerestem de nem tudom . félek h ilyen kamu oldalak.
nem kockáztatok.
A Legtöbb bank BB Bank, OPT, Cib Bank, K&H stb
nem nagyon adtak
miszerint időseknek nem tudnak adni.:(
Ha esetleg vki tud valamilyen bankot vagy már neki sikerült felvenni az írjon
.Köszönöm a normális válaszokat.
Elvileg 70 éves korig hitelképes valaki. (én úgy tudom)
Csak rendes bankhoz menjetek ilyen fogyasztói csoport meg hasonlókhoz ne!
A mamád hol vezet folyószámlát? Mert általában a saját bank ad a legkönnyebben pénzt.
Van olyan bank, amelyik ad úgy, hogy a lejáratkor nem lehet idősebb a hitel felvevő, mint 70 éves.
Mennyi a mamád nyugdíja és mennyi hitelt szeretne?
hát azt nem tudom h mennyi.
kb szeretnénk 500e -1m ft-ig.
konkréten tudtok e olyan bankot ami adna vagy oldalt ami nem átverés és nem csak az adatokat gyűjti
vagy hasonló thx előre is
Konkrétan tudok olyan bankot, ami ad nyugdíjasnak is, ha megfelelő összegű a nyugdíj és szívesen segítek is, ha Budapesten, vagy a környékén laktok.
Ahhoz, hogy a mamád hitelt kapjon, számít, hogy vagy véglegesített rokkant nyugdíjas legyen, vagy normál öregségi nyugdíjat kapjon. 1 mill ft hitelhez már elég komoly összegű nyugdíj kell.
Folyószámlára, vagy bankszámlára kapja a mamád a nyugdíjat?
Kedves Kérdező!
Interneten elég lassú lesz utánajárni ennek, én javaslom, hogy ha teheted személyesen is járj be pár bankot.
Elvileg a személyi hitelek esetében 65-68-70 éves kor a limit banktól függően, de van egy alsó korhatár arra is, mikor veszitek fel.
A BB banknál kérdezhetitek, adóstárs bevonásával lehet, hogy mégis megkapja. Az Erste banknál ha még nem töltötte be a 65-öt, elvileg kaphat hitelt 68-éves korig. A KH hivatalosan 70éves korig ad, de elég szigorú a hitelbírálatuk.
Ez csak pár ötlet volt, láthatod te is, hogy összetett a kérdés, nem fórumtéma.
Javaslom, írj privát üzenetet mondjuk az előző válaszadónak, vagy keress fel hitelügyintéző irodát, ahol miden feltétellel tisztában vannak, és nem kell végigjárni az esélytelen megoldásokat.
Sikeres pénzügyeket kívánok!
köszönöm az eddigi válaszokat
+ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!