A Revolutnál van magyar számla szám?
Jelenleg a trasferwisenél vagyok de a fiam is szeretne kártyát, nekem jó ez de a Revolut még olcsobb ott van magyar számla szám? Milyen ország az ibanja? GB? Vagy DE?
A transferwisénél van euro számlám és kiváló, és van magyar számlaszámom is, az is nagyon jó.
De minden utalás/valutaváltás Euro--Ft vagy forditva(jó árfolyam amugy) de sajnos 320ft ami picit sok. Amugy minden más ingyenes.
Kinek mi a TAPASZTALATA?
Ja hogy a SWIFT kódokhoz mi a sok közöd meg mitől több mint nekem az nem derült ki, de hagyd is.
Nyilván az a közöd hozzá, hogy sokat nevetgélsz a szép kódokon. :)
6os:
"És valóban poén ez a SWIFT kód, amihez biztos vagyok, hogy több közöm van, mint neked!"
Hogy érted, mit dolgozol? Érdekes amit írtál. Olyan szervezetnél ami a nemzetközi fizetési forgalmat bonyolítja le vagy itthon banknál valami hasonló pozícióban?
Végigolvasva a vitát, sok hasonló jellegű volt már az oldalon és jogosan felmerül hogy:
Az miért van, hogy ha valaki egy banki kérdésnél beírja, hogy használj Revolutot meg Transferwiset az oké, az a témához tartozik?
De ha egy Revolutos, Transferwiseos kérdésnél beírja, hogy nyiss normális bankszámlát, akkor nem is a kérdésre válaszol, nem tartozik a tárgyhoz.
Tényleg nem az volt.
Viszont fordítva amikor valaki devizaszámláról, nemzetközi átutalásokról kérdez akkor hiába nem a Revolut meg a Transferwise a kérdés mégis többen is rávágják.
Pedig nem az a kérdés.
Ugyanaz a helyzet pepitában.
18, te vagy a Revolut mellett erőlködő, ugye?
Előbb, a 16. válaszban megjátszod a hülyét, hogy nem ez a kérdés, utána meg amikor már nem tudsz mást mondani átmész támadásba.
Pontosan ismerem ezt a fajtát.
És persze mindenki kötekedő aki nem neked ad igazat. Nem látod hogy te kötekedsz illetve sértegeted és gúnyolod a másikat miközben normálisan válaszolni nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!