Megkaptam a számlakivonatom amin negatív összeg van, ilyen esetben mi van?
Figyelt kérdés
Nem régóta van bankkártyám, múltkor elmentem egy rövid időre dolgozni ahonnan átutaltak 40 ezret. Azt a pénzt azonban levettem róla, mert szükségem volt rá. Most kaptam elektronikus számlakivonatot ami szerint mínusz 200 forint összeg van rajta. Ilyen esetben mi történik? Behajtják?2020. okt. 1. 22:03
11/14 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy 10.000 Ft-ra lemegy hamar, annak nagyon nem volt még köze bankkártyához. Nekem 2 van, egyiket aktívan használom, a másikat csak néha. Amit néha használok az le szokott menni valóban kicsit mínuszba, de sosem volt belőle gond. Lassan nő az összeg, nem kell tartanod semmitől. Ha nagyon aggódsz, tegyél rá 2000 Ft-ot, és az bőven ellesz egy ideig.
12/14 anonim válasza:
Attól függ mennyi a számlavezetési díj, meg az éves bankkártya díja. Nem elképzelhetetlen, hogy lemegy -10 ezerre.
13/14 anonim válasza:
#11 én mondtam és bazzeg, tapasztalatból beszélek. Volt egy időszak amikor kb egy fél évig nem volt munkám és nem tudtam, hogy elkezd lefele kamatozni. 300 ft lement róla havonta, majd 5000 forint éves díj, lett belőle 20ezres tartozás a végére.
14/14 anonim válasza:
"hogy elkezd lefele kamatozni"
Lefele kamat nincs. Kamat mindig felfele van. :)
... és valójában, nem csak havi számlavezetési díj lehet, hanem a bankkártya éves díja is, ha használod azt, ha nem...
Azért, hogy ne kelljen ezen pörögnöd, inkább szüntesd meg, és majd nyiss egy másikat, ha lesz már fizetésed. Akár egy másik bankban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!