Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Negativ khr esetén vagyonmegos...

Negativ khr esetén vagyonmegosztással hitel többi lent?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdem az elején, kis fiatal hülyegyerekként felvettem a providenttől 120e ft-ot. Majd a szüleim nagyon összekaptak én anyukámmal költöztem a nagyszülőkhöz tehát onnantól nem fizettem a provit. Nemis kerestek hiába volt munkám. Most eltelt 7év... feleség gyerek.. házvásárlás előtt állunk, amit nagy örömmel újságoltam apukámnak aki közölte, hogy szerinte én khr listán vagyok az akkor 90e forintért mert ő látott ilyen levelet. A kérdésem, hogy ha ezt kifizetjük akkor passzív státusszal felvehető e lakáshitel? Vagy esetleg olvastam olyat, hogy szerződést ha közjegyző előtt írunk, hogy a ház csakis a feleségem tulajdona lenne és csak az ő saját pénzéből fizetné akkor engem kihagyhatna, mint adóstárst. Ez működő dolog? Hallott valaki ilyesmit?

Persze amúgyis kifizetjük, nem szeretnék ezen fent lenni.. de a házra már letettünk 4millió forintot tehát jólenne minél előbb a vegére járni. Ugye az sem biztos, hogy fent vagyok, még nem jött az email. Feltételezem a legrosszabbat

Köszi ha elolvastad és válaszolsz

2020. máj. 28. 19:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!