Üdvözlök mindenkit. Nem várt kiadás miatt 1.5millio forintra lenne szükségem. Tudtok-e valamilyen pénzintézetet vagy hitelező céget aki nem hajt el? Negatív kommenteket nem kérek. Csak választ a kérdésemre.
Amúgy megkérdezhetem, mire kell az a másfél millió?
Hátha van más megoldás is, mert ez így láthatóan nem működik...
Miért hajtanának el?
Beírod netes összehasonlítóba, hogy mennyi kell, kiírja, hogy hol a legkisebb a kamat. Oda besétálsz és megkérdezed, hogy adnak-e neked hitelt.
Szerintem fognak...
Az a helyzet,hogy hiába van több száz ezres fizetésem,ha egy bt-ben kültag vagyok, akkor kisadózónak számítok.A kisadózókat már másképp kezelik a bankok,NAV-tól kell igazolás amiben az áll,hogy mennyi volt a bt.-bevétele az elmult egy évben az alapján adnak hitelt.A bt. még csak 5 hónapja működik,de ez a bankokat nem érdekli ők a cég bevételét az év 12 hónapjára ossza,így elég kevésre jön ki.Ezért hajtanak el.
Elhitették azt,hogy ha aláírok kültagként akkor nem származik belőle semmi hátrányom,úgy néz ki mégis.
Kérdező, az a helyzet, hogy tényleg nem származik hátrányod belőle- ugyanis nem kapsz hitelt és így nem fogsz eladósodni :-)
Komolyra fordítva a szót: egyéni vállalkozóként, KATA-s adózásban sem kapnál hitelt, mert azt csak lezárt üzleti év után adnak és itt nem az a baj, hogy kültag vagy, hanem az, hogy csak 5 hónapja működik a vállalkozás.
Ilyen ez a vállalkozósdi... Alkalmazottként már simán megkaptad volna személyi kölcsönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!