Mire jó a devizaszámla ?

Figyelt kérdés
Azaz, mivel jobb a forint-számlánál ?

2020. szept. 27. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem van USD devizaszámlám, mert a fizetésem egy része ebben érkezik. Azért jó, mert ha forint utalás van, akkor aznapi árfolyamon érkezik, de én azért szoktam nézegetni. Volt, hogy 70-80ezer forintot kaptam "pluszban" csak mert vártam 1-2 hetet az átváltással. Így nekem megéri.
2020. szept. 28. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"na hát akkor drágán vezetik, ha a külföldi kp. felvétel meg az utalás drága."

Ingyen vezetik. Az említett szolgáltatások opcionálisak és én nem veszem igénybe.

A havi kétszer 300 ezer Ft-os ingyenes kártyás készpénzfelvételért tartom fenn a számlát, külföldi használatra vannak jobbak.

Az, hogy te külföldön esetleg egy teljesen ingyenes számlát nyitottál, az egy Magyarországon élőnek tökéletesen irreleváns. Ha viszont külföldre utazás nélkül megnyitható, akkor ne csak dicsekedj, hanem tedd közkinccsé a bank nevét.

2020. szept. 28. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!