Az OTP banknál nincs banki titoktartás?

"Az örökösnek kiadtak számlakivonatokat"
Azt írod, az örökösnek. Tehát Ő örökölte a pénzt, jogosult felvenni azt.
Mondjuk nem írtad, hogy hagyatéki előtt vagy után.
Másrészt nem lehet tudni, hogy nem lett-e megjelölve kedvezményezettként?
Ugyanis az OTP-nél lehet olyant is csinálni, hogy megnevezel kedvezményezettet, aki halálod esetén hozzáférhet, örökölheti a pénzt.

Igen, én is ezen gondolkoztam, amit xswerdy írt:
pl. én a legtöbb számlát bankkártyával fizetem, a bankszámla kivonaton pedig ott van, hogy hiteles mindenféle pecsét nélkül is. Nos, ha egy szolgáltatónál nincs kifizetve egy számla, meg akarom tudni a tartozást, akkor ezt még abban az esetben sem mondják meg nekem, ha egy lakásban élünk, de nem én vagyok a szerződött fél: tehát a szolgáltatótól nem fogja megtudni, mennyi a tartozás, illetve vitás kérdés esetén bizonyító erejű lehet egy ilyen kártyás fizetés, amit csak a bankszámla kivonat tartalmaz.

Ez teged miert is zavar? Ennyire nincs életed hogy ezzel foglalkozol? Vagy irigy vagy hogy nem te orokoltel?
Nyilvan van az otpnek ilyen esetre eljarasrendje. Valószínűleg ez alapjan jarnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!