Tudok ez ellen valamit intézni?
Figyelt kérdés
Van egy tartozásom amit részletre meg kértem.
Első részletet befozettem 15.elött. Másodikat már 20án lellett volna de mivel ünnep volt 19én befizettem. Erre a Kutas és Ollár behajtó tiltotta a számlám. Amire csak a családim megy és abbol levontak 23ezret. Vissza tudom azt a pénzt szerezni? Jógtalanul vontak annyit a családimból? Tudtommal családibol nem vonhatnak semennyit. Ti mit tudok ezekkel kapcsolatban?
2020. aug. 26. 13:14
1/4 anonim válasza:
Felhívod a behajtót és beszélsz velük.
2/4 A kérdező kommentje:
Elhajtanak mindenféle jogszabájos szarsággal.
Saját malmukra hajtják a vízet.
Hívtam írtam is dokumentumokat is csatoltam mivel bizonyitottam feléjük h miből vontak.
2020. aug. 26. 14:18
3/4 xswerdy válasza:
behajtó nem tilthatja a számlát. Nem végrehajtó? A részletfizetést engedélyezték is, vagy te csak megkérted, és annak szellemében fizetgettél?
4/4 anonim válasza:
Kérd postán a családit, úgy nem tudnak tiltani belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!