Miért választja mindenki az OTP-t? Mi ez a berögződés?
Másik bankban vagyok ügyintéző és egyszerűen nem fér a fejembe hogy az átlag ember bankolása csak az OTP-ig vagy max a Takszövig megy el. Miért ragaszkodnak annyira hozzá??? Hát olyan drága mint a p...a.
És olyan összegekkel békélnek meg az emberek amiket más banknál nem is kéne fizetni.
Presztízsnek se mondanám az OTP-t, vagy ha annyira ragaszkodnának a magyarsághoz, az OTP 70%-a külföldi tulajdon.
Mi ez a berögzött ragaszkodás?
Saját tapasztalatból az OTP rendszere amivel dolgoznak, őskori. Azért mondom mert én mint bankos tudom... A hiteleik nálam kiverik a biztosítékot, hogy úgy dobálgatják a nagyösszegű LIKVIDITÁSI TARTALÉKNAK szánt hitelkereteket, hogy az ügyfél teljesen eladósítja magát. A hitelek drágaságáról nem is beszélve...
Valaki magyarázza már ezt el nekem...
Nem akarom elmondani melyik banknál dolgozom, de számos bankot tudnék felsorolni ami színvonalasabb....
Mindenből a legjobb és a legolcsóbb kell az embereknek, jó minőséget alacsony áron. akkor miért érik be a drága rosszal?? Ennyire nem akarnak utána járni?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!