Folyton rángatom a kormányt, mi a fenét csináljak , hogy kiűzzem ezt a rossz szokást?
Az alkalmassagidat itt senki nem kerdojelezheti meg, azt majd a hatosag megteszi, ha kell.
En azt mondom, hogy a te problemadra nem itt fogsz valaszt kapni. Tobb fele lehet ami itt mind elofordul.
A kreten aki azt mondja h ne csinald mert nem erti h miert nem tudod abbahagyni.
Az okos aki kulonbozo prakitakat talal ki, hogy kosd le a kezed, vagy meredj a tavolba... de neked az eredeti probelamaval kell kezdeni valamit
Es a paraszt aki nem valaszol csak beugat.
Erre egy szakember tud neked valaszolni mert valoszinuleg rengeteg ilyen kenyszeres dolgot csinalsz az eletben csak az meg nem tunt fel neked, tehat ez nem vezetestechnikai gubanc.
Keress fel egy pszichologust legalabb 1 orara, meseld el neki es tudni fogja, hogy merre tovabb, lehet azt mondja, hogy nem szorulsz semmien kezelesre, de ezt is neki kell mondania.
Egyébként rájöttem ám! Futóműveshez kellett volna 2 éve vinni a kocsit, keveset mentem vele, de megette a gumikat , viszont a kezem meg megszokta, hogy mozgatva tartom egyenesen.
Elpanaszkodtam ezt az oktatómnak és ő mondta, hogy volt korábban egy ilyen, hogy a csaj rángatta a kormányt és neki is a saját kocsijával volt a baj.
Ez volt a baj. Most használok belső kamerát is ahol magamat veszem, már nincs ez. Meg többet megyek mióta nem dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!