Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért gondolják azt az emberek...

Miért gondolják azt az emberek, hogy jól bánnak a pénzükkel?

Figyelt kérdés

Elkezdtem dolgozni egy pénzügyi vállalatnál és az a tapasztalatom, hogy Magyarországon az emberek teljes meggyőződéssel hiszik, hogy a pénzüket a legjobb helyen tartják, a legjobban fektetik be, nekik nem kell jobban takarékoskodni.

Más európai országban fizetnek az emberek azért, hogy pénzügyi tanácsot kapjanak, itt Magyarországon, még ingyen sem kell az embereknek, mert mindenki profi.

Mit gondoltok?

2020. jún. 1. 07:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos feltalaltak matr az internetet, 15 eve jobban bedoltek ennek az emberek, ma meg mar akinek van egy kis esze az az interneten belefut, hogy "pénzügyi szakértők elemeznek" semmi mas mint marketing duma. A vegen csodak csodaja mindenkinel az a termek fog kijonni, amin a legnagyobb a jutalek.

Sajnos van egy ellentmondas a rendszerben: amit a kozvetito penzt megkap azt az ugyfel fogja kifizetni, igy marha nehez olyan termeket arulni, amivel a kozvetito is keres, de az ugyfel is jol jar.

Vagy nincs ilyen, vagy csak olyan keves, hogy az nem tartja el a kozvetitot.

Amit en korrekt tanacsadasnak tartok az a hitelkozvetites. Ott a bank mindenkepp kifizeti a jutalekot, nincs erdek ellentet. Az ugyfel meg konnyen latja, hogy amit kap a kozvetitotol ajanlatot az tenyleg legalabb annyira jo-e mijt amit egy netes kalkulator kidob neki. Plusz a kozvetito levehet meg adminisztracios terhet is az ugyfel vallalarol.

2020. jún. 1. 10:55
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Akkor már csak az a kérdés, hogy ófaubé vagy empéká.
2020. jún. 1. 10:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyszerű. Én hiszek neked és a tanacsodat elfogadom ha legalább akkora vagyonod van mint nekem.

Na ilyen ügynökkel még nem találkoztam. Ameddig tizedannyit nem tud elérni mint én addig hogyan adjon tanácsot ?

2020. jún. 1. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!