Ha készpénzben kapom a fizetésem, akkor tudják vonni a hitelt? Többi lent
Vettem fel 7 millió Ft személyi kölcsönt egy barátomnak, mivel ő nem tud..
Na most ugye a félsz azért bennem van, hogy mi van, ha nem fogja ezt törleszteni nekem...
Azt tudom ,hogy akkor elveszik a kocsim, ill à fizetesembol vonják..
De ha az autót atiratom , à fizetésemet meg kézbe kérem, (bejelentett munka) akkor mit tudnak csinálni velem még? Mert ugye fizetni semmiképp nem akarok más helyett!
Bár at tudnåm rakatni a nevére.....
Kezesség?
Nem! ezt en vettem fel! Az ő kérésére. Ennyi.
A papírok amit beadott, ami szükséges volt az egészhez, az ő kézírásával vannak kitoltve.
Nem cigány, egy jó barát, de most a körülményeket ne kommemteljuk kérlek, van ez a helyzet mostmar, az a kérdés hogy tudok ebből mentesülni, ha esetleg osszeveszunk, és cseszik törleszteni.
Én mit tehetek akkor, h ne en kerüljek bajba.
?
A hamisitasokat se én csináltam, ezt gondolhatod...
Ha most papírt írunk, az elég?
Ha igen, mi legyen benne, hogy fogalmazzam?
Ha te vetted fel, minek kellett beadni a bankba az ő hamis munkaszerződését???
De az tuti, hogy a pénzt nem fogod látni többé és még sitt is lesz belőle
Ja, hogy nem is kezes vagy. Az még rosszabb. A bankot kizárólag az a szerződés érdekli, ami te kötöttél vele (a bankkal). A végrehajtóknak hiába lobogtatsz akármilyen más papírt.
Puszira nem adnak 7 milliót. Nyilván van kezes, vagy fedezet a szerződésben.
"A hamisitasokat se én csináltam, ezt gondolhatod..."
Ha hamisított külföldi munkáról írtatok szerződést, akkor TELJESEN MINDEGY, hogy KI ÍRTA a papírt, TE AZT ALÁÍRTAD, a hamis tényt tartalmazó papírt.
EZ NEM VICC, EZ nem egy apró csínytevés, hanem OKIRATHAMISÍTÁS, BÖRTÖN JÁR ÉRTE!!!
Ne attól félj, hogy nem fizet a barátod - ez a kisebbik baj lesz - a nagyobb baj az, ha rájön a bank, hogy hamis a szerződés.
" [link]
A legokosabb tanács, amit itt olvastam a válaszok között, hogy bemész a rendőrségre és feladod magad. Elmondod, hogy behúztak a csőbe, stb. de rájöttél, hogy hülyeséget csináltál - innentől fogva a barátod lesz a felelős mindenért.
Abban meg ne reménykedj, hogy nem fog kiderülni, mert még ha az okirat hamisítás nem is derülne ki, a barátod tuti nem fogja fizetni a részleteket - hülye lenne (sietek leszögezni,ez nem az én erkölcsi felfogásom), hiszen a TE NEVEDEN FUT AZ EGÉSZ TARTOZÁS!
Azt már csak csendben és halkan kérdezem meg: Te abban reménykedsz, hogy egy olyan ember, aki ekkora slamasztikába rángatott, majd BECSÜLETES LESZ? és fizeti a hitelt? Ne mááár... Ennyire nem lehetsz naív... Ha az nem érdekelte, hogy emiatt Téged lesittelhetnek, akkor az sem fogja érdekelni, hogy miből fizetsz és hogy fogsz tönkremenni.
Az az én hamis munkaszerzodesem, vagyis úgy van írva, mintha én dolgoztam volna külföldön.
5 millió egyik, majd 2 millió egy másik banknál.
Barát.. Nem akarja, h engem lesitteljenek, meg elvileg fizetni is fogja, most moratorium van jel pill...
De én vagyok úgy vele, h mi van ha egyszer csak nem fizeti...
Mondod, hogy a legjobb ha bemegyek a rendőrségre, és megmondom, h mi a helyzet?
De mi van akkor, ha mondjuk 1 évig fizeti, és utána már nem? Akkor is elég mennem a rendőrségre? Vagy előtte kellene?
Nem volt erről szó. Egyikről sem beszéltek egyik bankban sem, amíg ott ültünk..
Én nem olvastam végig a papírokat h mit írt bele ő fedezetnek vagy kezesnek kit...
Biztos h mindenképp van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!