Tavaly csináltam egy revolutot 15 évesen, és utaltam rá 3500 forintot a plusz 3k maitt. Már kártyám is van, hogy tudnám visszaszerezni a pénzt?
Nem kéne hazudozni és akkor nem lenne gondod.
Amúgy nagyon siralmas dolog, hogy 3 ezer ft miatt csalsz és hazudsz :-( - nekem többet ér ennél a becsületem.
"Hülye voltam tudom" Nem hülye voltál, hanem CSALTÁL és ezt jobb, ha tudatosítod magadban, ugyanis ha máskor is csinálsz ilyent, akkor még okirat hamisításba is belekeveredhetsz, ami viszont akár börtönnel is jár.
Nem fogják kiutalni a pénzt, csak 18 felett.
Az egyetlen, amit tudsz tenni, hogy megírod nekik, hogy hibáztál és szeretnéd a Juniorra áttenni - vagy pedig lapulsz és megvárod, amíg 18 éves leszel.
"egy online dolog volt, azt hittem olyasmi mint a paypal"
Mert a paypal egy vicc vagy mi? Az is olyan mint egy bank!
Gondolom mivel nem lett volna jogosultságod csinálni ilyet ezért törlik az egészet jobb esetben vagy befagyasszák a számlát.
Hamis adatokat adtál meg, jogtalanul akartál számlát nyitni. Hát ezek nem hangzanak olyan jól.
Teljesen tévedésben élsz a paypal limitálva van regisztrálás után akkor lesz teljes a számlád, ha személyivel és számlakivonattal megerősíted. Ha nem csinálod meg akkor kb játék pénzekre használhatod. Egyesült királyságban rendes bakkártyát is tudsz igényelni.
Nekem a revolut kártyám 2024-ben lejár így mire te betöltöd 18. életévedet lehet a kártyád lejár és kiszámlázták az új kártyád díját és lesz 0Ft a számládon :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!