Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tavaly csináltam egy revolutot...

Tavaly csináltam egy revolutot 15 évesen, és utaltam rá 3500 forintot a plusz 3k maitt. Már kártyám is van, hogy tudnám visszaszerezni a pénzt?

Figyelt kérdés
Szóval 18 alatt nem lehet kártyát csinálni ezért két évvel idősebbnek írtam be magam. Akkor még nem tudtam, hogy vissza kell igazolni magam. Hülye voltam tudom, de lenne mód visszautalni az otp-s számlámra? Meg már lehet junior számlát nyitni ott is, azt tudom h át lehet még írni az adataimat, ha átírom akkor áttehetem Junior számlára a pénzt? Meg amúgy is homályos mindig a kép neki akármilyen jól is csinálom a személyiről, úgyhogy az lenne a legjobb ha az otp-s számlámra menne vissza
2020. máj. 19. 09:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

Nem kéne hazudozni és akkor nem lenne gondod.

Amúgy nagyon siralmas dolog, hogy 3 ezer ft miatt csalsz és hazudsz :-( - nekem többet ér ennél a becsületem.

"Hülye voltam tudom" Nem hülye voltál, hanem CSALTÁL és ezt jobb, ha tudatosítod magadban, ugyanis ha máskor is csinálsz ilyent, akkor még okirat hamisításba is belekeveredhetsz, ami viszont akár börtönnel is jár.

Nem fogják kiutalni a pénzt, csak 18 felett.

Az egyetlen, amit tudsz tenni, hogy megírod nekik, hogy hibáztál és szeretnéd a Juniorra áttenni - vagy pedig lapulsz és megvárod, amíg 18 éves leszel.

2020. máj. 19. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Ja, és még valami: azért nem utalják ki a pénzt 18 alatt, mert fiatalkorú vagy és fiatalkorú önállóan nem köthet szerződést: az OTP-ben is csak szülővel együtt lehet Junior számlát nyitni.
2020. máj. 19. 11:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha írok nekik, az büntetéssel járna, nem? És alig voltam 15 éves, a gmailhez Facebookhoz is kamu adatokkal regisztráltam, ez egy online dolog volt, azt hittem olyasmi mint a paypal, nem gondoltam h ilyen komoly. Meg amúgy se tudnám visszaigazolni, mert akármilyen jól fozozom, nem veszi be
2020. máj. 19. 13:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Írj nekik chaten hogy mi a helyzet és vissza fogod kapni a pénzed.
2020. máj. 23. 14:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Biztos? És ha lezárom a számlát akkor nem lehet, hogy visszautalja automatikusan?
2020. júl. 11. 15:16
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

"egy online dolog volt, azt hittem olyasmi mint a paypal"

Mert a paypal egy vicc vagy mi? Az is olyan mint egy bank!

Gondolom mivel nem lett volna jogosultságod csinálni ilyet ezért törlik az egészet jobb esetben vagy befagyasszák a számlát.

Hamis adatokat adtál meg, jogtalanul akartál számlát nyitni. Hát ezek nem hangzanak olyan jól.

2021. jan. 12. 23:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Na mi lett a történet vége, kérdező?
2021. jan. 13. 06:04
 8/11 A kérdező kommentje:
A paypalhoz email cím kell, amire egyik 18 év alatti sem valódi születési dátummal regisztrál, mégis lehet mindenféle gond nélkül használni. Gondoltam ez is egy ugyanolyan internetes dolog, amihez elég lesz egy email cím. Gyerek követőkkel rendelkező influenszerek reklámozták, és engem is átb*sztak,ahogy gondolom sok más gyereket is. Mivel a kiküldött kártyán nincs születési dátum, megvárom míg 18 leszek és az alkalmazásban megváltoztatom a születési adatokat, (szerencsére lehetséges) és visszaigazalom magam úgy. Remélem azután visszakapom a pénzem
2021. jan. 13. 14:23
 9/11 anonim ***** válasza:
OK, köszi, hogy megírtad.
2021. jan. 13. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Teljesen tévedésben élsz a paypal limitálva van regisztrálás után akkor lesz teljes a számlád, ha személyivel és számlakivonattal megerősíted. Ha nem csinálod meg akkor kb játék pénzekre használhatod. Egyesült királyságban rendes bakkártyát is tudsz igényelni.

Nekem a revolut kártyám 2024-ben lejár így mire te betöltöd 18. életévedet lehet a kártyád lejár és kiszámlázták az új kártyád díját és lesz 0Ft a számládon :D

2021. jan. 13. 14:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!