Szép kártyát hol lehet lekerdezni, hogy hivatalosan kaptam e valaha?
Figyelt kérdés
Állami helyen dolgozom, és több helyen is mondtak, hogy hivatalosan minden hónapban kapunk szép kártyát, amit valójában sosem kaptunk meg. Hol tudok ennek utána kérdezni?2020. ápr. 5. 20:22
1/6 anonim válasza:
Szép kártyát egyszer kapsz, mégpedig ha igényeltél; csak ezután tudnak rá utalni havonta.
Nekem másfél éve be kellett mennem az OTP-be kérvényezni egyet, nem tudom, előtte ez alanyi jogon járt-e mindenkinek, vagy akkor is külön kellett kérni. Ha nincs ilyen kártyád, nem is nyilatkoztál a munkáltatónál (mert ugye ez is kötelező, hogy mely zsebekbe kéred a pénzt), akkor egész biztosan nem kaptál semmit.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, de hyanitjuk hogy a munkáltató kvázi ellopja tőlünk. Ezért kellene egy hivatalos hely, ahol le tudom kérdezni.
2020. ápr. 5. 20:37
3/6 Koplárovics Béci válasza:
Régen, amíg a munkáltató kötötte a SZÉP-kártya szerződést, addig talán meg lehetett volna csinálni, de egy ideje már neked kell igényelni, illetve kellett adategyeztetést csinálni, azt meg már nem valószínű, hogy meg lehet oldani.
4/6 anonim válasza:
Ide [link] regisztálj be, a fiókodban megjelenik a kártya - ha van.
5/6 anonim válasza:
Ha nincs SZÉP kártyád, akkor biztosan nem kapsz rá egy forintot sem. Ez olyan, mintha bankszámlára utalással kérnéd a béredet, de nem lenne bankszámlád.
A munkáltató pedig nem tud egy olyan dolgot ellopni, amit ő ad. Akkor egyszerűen nem adja.
6/6 anonim válasza:
Igen, konkrétan őnála marad a szép kártyátokra utalandó összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!