Nincs rá valami mód hogy a szépkártyán lévő pénzt kézpénzre váltsam? Tudom hogy hivatalosan nem lehet de hátha még lehet kerülni valahogy a rendszert vagy egyéb ilyen módszerek? Vagy esetleg valakinek vennék róla vamit nyaralás?
Elboltolni el lehet pl. ismerősi körben. Mi pl. gyakran kijárunk ebédelni ebédidőben. Ha valakinek már nagyon sok pénz van a szép kártyáján, akkor ő fizet egyben és a többiek odaadják neki a pénzt kp-ban. Voltunk így már fürdőben is, de vettem szállást is baráti társaságban két főnek. 5 ezerrel kevesebbet kértem, mint amennyi a szép kártyáról elfogyott és boldog volt mindenki. Szóval ilyen lehetőségek vannak, de azért általában elkölthető összegeket kapnak szerintem az emberek.
A kaja pl. nálam simán fogy. Van néhány jól bevált hentes is, ahol adnak némi meleg kaját, ezért a színhúsokat, felvágottakat is ki lehet fizetni szépkártyával. Neki tökmindegy. Van olyan étterem is a közelben, ami panzióhoz tartozik és bowling részlege is van, így bármelyik zsebből lehúzzák a lóvét bármelyik egységében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!