Áruhitelnél kérnek önrészt?
Általában a megvásárolt árunál feltüntetik, kérnek-e bizonyos összeget a megvásárláskor.
A bank is mérlegel, megadja-e neked az áruhitelt.
Alapesetben ìgy van. Illetve KHR ben megnézik mi van veled. Ha negatívan szerepelsz nincs laptop, ha negatívban de passzív ( azaz voltál nem fizető de már rendezted) akkor valószínűleg nincs laptop de adhatnak. Illetve ha az igazolt jövedelmed 50% ánál több az ÖSSZES hiteled együttes törlesztője azt is hozzászámolva ami most lenne szintén nem lesz laptop.
Egyébként a múlt szerdai rendelet óta nem ad a legtöbb bank jelenleg hitelt az új portfóliók kidolgozásáig ( ugye jelenleg max 5,9% lehet a THM). Euronics partnere CIB és cofidis, CIB nem tudom, cofidis tuti nem ad, ügyfelük vagyok és küldték a mailt hogy egyenlőre szünetelnek.
Na megnéztem CIB:
"A Kormányrendeletnek megfelelő hitelkártya, folyószámlahitel, illetve személyi kölcsön termékek kialakítása folyamatban van, ezen termékek esetében új igénylés befogadására azok elkészültéig átmenetileg nincs lehetőség."
Szóval Euronicsban egyenlőre nem lesz laptopod hitelre. Nézelődj máshol hátha találsz olya helyet ahol olyan bank a partner ami jelenleg is ad. De szerintem magyarorszagon olyan bankot nem találsz egyenlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!