Van ebben a részletre vásárlásban buktató? Célszerű önrészt belefektetni?
Sajnos nem értem ezekhez, de jónak tűnik ez az ajánlat. Van ebben valamilyen buktató?
Azt tudom, hogy már 50 körül lehet vennj mas oldalakon, itt a részlettel 60ra jön ki. 0% THM, nincs önrész. Ha tegyek bele onrészt, mennyit?
Gondolom az iPhone-ja is hitelre van...
Amúgy mindegy mennyi önerőt teszel bele, hiszen ugyanannyit fizetsz, 0 százalék THMnél. Amúgy a te szemszögedből majdnem 20 százalék "kamatot" fizetsz rá, máshol ennyivel olcsóbban megkaphatnád, ha lenne rá pénzed. Ez a shop azért tud 0%THMet adni, mert jócskán felülárazza ezeket a szarokat, így bevonzza azokat a marketingzombikat is, akiknek amúgy nem lenne pénzük. Mint például a kérdező.
Szerintem nagy buktató nincs benne.
En anno igy vettem telefont tőlük, annyi ,hogy fizettem bele 60k önrészt igy havonta kevesebbet kellett fizetni. Na meg szerencsésen is fogtam ki mert pont akciós volt a 128gb-os iPhone 7.
Én is így akarom venni az új telefont.
Mert a telekomnál fullos előfizetéssel adják az új iphonet 340 ezerért. A teljes ár 460 ami 20 ezerrel drágább mint az istylenál.
Vagyis ha befizetek 350 ezret és egy olcsóbb csomagot veszek akkor kedvezőbben jövök ki jócskán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!