Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Két utalást várok külföldről,...

Két utalást várok külföldről, mikor számíthatok arra hogy megérkeznek?

Figyelt kérdés

Erdélyben élek és két ismerősöm utalt nekem pénzt.

Az egyik Magyarországról utalt forintot még múlthét hétfőn a K&H banktól, és kedden vonták le tőle az összeget.

A bibi az volt, hogy a netről néztem le a bankom swift kódját, és ebben a kódban szerepelt a branch kód is. Utólag meg megnéztem a netbankon és ott nem szerepel. az IBAN, meg a nevem szerencsére teljesen passzol.

Egy másik ismerősöm Németországból utalt a PostBankon keresztül kedden és szerdán vonták le tőle a pénzt, nála nem is kérte a swift kódot, hanem a bank töltötte ki automatikusan.

Itt az a baj, hogy euróból utalt forint alapon, mert elfelejtettem mondani, hogy lejben küldje.

Tudom, hogy időbe telik mire megérkezik a külföldi utalás, meg át is kell váltani, de kb mikor számíthatok a pénzre?

2020. febr. 24. 16:59
 1/1 A kérdező kommentje:
Update: A németországi utalás megjött tegnap, de automatikusan nyílt egy forintszámlám és nem láttam az appon.
2020. febr. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!