Minuszba került a bankszámlam egyenlege, milyen szankcióra szamíthatok? Bővebben lent.
Otp jump szamláról van, szó, és soha nem kerültem meg ilyen helyzetbe, de varatlan kiadások miatt, most a kezelesi költseg levonasa utani egyenlegem -92 ft. Ha minden igaz, holnap kapok mar penzt, szóval azt hittem rendben is,es ennyivel kevesebb lesz az egyenlegem aztan annyi, de neten olvasgatva megijedtem, hogy brutális
összegű penzbüntetésre szamithatok, de megis, mekkora mertekűre kell gondolni? Tenyleg, ha alig 100 ft-tal vagyok minuszban, akkor is több tízezret hajthatnak be rajtam? Köszi a valaszokat!
"hogy brutális
összegű penzbüntetésre szamithatok, de megis, mekkora mertekűre kell gondolni? Tenyleg, ha alig 100 ft-tal vagyok minuszban, akkor is több tízezret hajthatnak be rajtam?"
Nem tudom hol olvastál ekkora hülyeséget, de szerintem ez a te esetedben nem vonatkozik.
@16:34
Debit kártyán is be lehet állítani bizonyos hitelkeretet. Ami benne van a szerződésben.
Meg úgy tudom ha valami kezelési költséggel maradsz adós a banknak, azzal mínuszba tudják tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!