Penzre lenne szuksegem gyorsan milyen kolcsont ajanltok?
Egyetemista vagyok es ebben a honapban hamarabb kifogyott a penztarcam egyket varatlan kiadas miatt. Fix munkam nincsen es legkozelebb marcius elejen jutok penzhez addig kene valami megoldas.
Kolcson nem tudok kerni sajnos nincs kitol, neztem napi kifizetesu munkat de nem talaltam alkalmasat
Gyors kolcsonre gondoltam. Az erdekelne vajon van e lehetoseg bejelentet munka viszony nelkul hitelt felvenni es ha igen akkor ha a futamido minimum negy honap akkor visszafizethetem e egy honap utan az egeszet?
"neztem napi kifizetesu munkat de nem talaltam alkalmasat"
Hát, tudod, ha az embernek nincs mit ennie, nincs pénze, akkor talán még a vagonkirakodás, kőműves segédmunka, takarítás is "alkalmas" :-)
Éhes ember nem válogat :-)
Bejelentett munka nélkül nem nagyon hiszem, hogy adnának, de ilyen Cofidis, Provident talán megszán 30-40 ezer ft-al. Mondjuk nem tudom, miből fizetnéd vissza, ha az alkalmi munka "nem alkalmas"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!