Szeretnék hitelt felvenni, szuksegem lenne par infora. Légyszi segitene valaki?
Sziasztok.
Ma tudtam meg, hogy a szuleim eladjak a hazunkat,igy hat nekem is menni kell. Azt szeretnem tudni, hogy nettó 400.000ft-os fizetesre kaphatnek kb 4-5millio forint hitelt? Kb masfel eve van folyamatos munkam a jelenlegi cegnel ahol dolgozom, 25 eves vagyok.
Az mennyire lehet problema,hogy a fizetesem egy reszet(100.000ft.-ot) HUF.-ban, és a többi 300.000ft.-ot euróban kapom egy másik bankszámlára?
Holnap megérdeklődöm a bankban,csak már nembírok addig várni. Hátha valaki tud segíteni,köszönöm.
Adóstárs nélkül nem gondolnám, hogy adnak ekkora összeget. Akkor sem, ha ilyen magas a fizetésed. Ugyanis lehet, hogy holnap már nem lesz munkád és egy ekkora összegnél a banknak kell a biztosíték, amikor ha van adóstárs, akkor ott van a másik, akitől még hozzájuthat a pénzéhez.
Nekem nettó 160.000-es fizetésnél 2 millió Ft-ra azt mondták, hogy adóstárs nélkül nem fog menni.
Még sosem volt hitelem azert vagyok suta a temaban.
Hany % önerőt szoktak ilyenkor kérni kb?
Adóstárs sajnos nem opció nálam. Anélkül elég kevés az esélyem erre?
Na, kérdező, voltál a bankban? Mit mondtak?
"a fizetesem egy reszet(100.000ft.-ot) HUF.-ban, és a többi 300.000ft.-ot euróban kapom"
Igazából itt az van, hogy ha van jövedelemigazolásod a teljes összegről, akkor szerintem simán adnának hitelt, csak kérdés, hogy azt a 300 ezer ft-nyi eurót le tudod-e igazoltatni (magyarul az egy stabil, rendszeres jövedelem-e munkaviszonyból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!