Külföldi bankkártya és bankszámla igénylése Magyarországról?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tud valaki olyan lehetőségről amivel külföldi bankkártyát és (hozzá tartozó számlát) lehet igényelni/nyitni Magyarországról? Ami fontos, hogy mindezt távolról. Tudom, elég abszurdnak hangzik, de manapság a crypto-k világában szinte bármi elképzelhető.
Egészen pontosan egy olyan lehetőséget keresek amivel paypal-ról származó pénzzel úgy lehetne fizetni, esetleg KP-t felvenni, hogy az ne érintse a magyar bankrendszert.
Crypto megoldás is szóba jöhet.
Köszönöm!
Leupay, Transferwise, Revolut, ezek mind adnak EU-s számlát. Ha NAV elől rejtegeted, a Leupay ki is esett, az ő honlapjukon már olvasható, hogy CRS törvény (automatikus adatcsere) szerint jelentik a külföldi ügyfelek számláit az illetékes adóhivataloknak.
A másik kettőnél is szerintem csak idő kérdése.
A magyar Paypal accountról viszont ezekre a számlákra nem utalhatsz pénzt. Csak magyarországi forint vagy amerikai dollár számlát csatolhatsz. (A Transferwise USD számláját nekem nem sikerült.)
Revolut
pont erre van kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!