Elengedik a diakhitelemet ha pszichiátriai beteg lettem?
# 4
Szóval a bank rögtön s*fej, ha a lakásodra felvett hitel visszafizetéséről van szó? Érdekes gondolatmenet.
Néha nem értem az embereket. Egy kereskedelmi bank abból él, hogy pénzt ad kölcsön. Nyilván nem ingyen teszi, mert ki ad kölcsön ingyen bármit is? És miért kell felháborodni azon, hogy visszakéri, ami az övé?
#1! Ez körülbelül olyan, mintha azt mondanánk, hogy van egy vízibicikli kölcsönződ a Balatonon, de ha én elesek és beverem a fejem rajta, akkor ugye nem kell sem a kölcsönzési díjat visszafizetnem, meg ugye a vízibiciklit is megtarthatom? Szálljunk már le a földre.
Kérdező: a Diákhitel Központ Zrt. bár sok tekintetben úgy működik, mint a kereskedelmi bank, sok szempontból sokkal kedvezőbbek azoknál. Nem fűznék hozzá sok reményt, de egy levelet megéri írni nekik, hogy méltányossági alapon mérséklik-e a diákhiteled. Célszerűbb így fogalmazni, mint eleve azzal nyitni, hogy az egészet engedjék el.
4-es!
"Ha szül 2 gyereket, elengedik az egészet."
Na ez biztosan nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!