Szerintetek az nem pszichiátriai beteg, aki másnak az italába drogot kever, hogy kicsesszen vele?
Eszméletlen állapotban vitt be a mentő a kórházba egy térről. Sokkal rosszanbul is járhattam volna.
Legalább maradna az ilyen csendben, de nem, hanem akkor még le is járat, hogy ez történt velem.
Ez túlmegy a vicc kategórián vagy azon, hogynkilopjuk a táskájából a telefont, hogy elolvasgathassuk az üzeneteit. Az ilyen ember egy pszichopata, nemhogy örülne, hogy nem lezz feljelentés, mert a szüleim nem akartak "nagyobb balhét és szégyent".
Akár meg is erőszakolhatott volna valaki, vagy még rosszabb. Akkor is vicces lenne, ha a bank éjszakai őre nem hívja a mentőket... Szánalmas, meg az is, hogy hogyan bántak velem a csaj szavaival élve "detoxban".
És akkor én szégyenkezzek évekig, én húzzam meg magamat, engem röhögneknés az én tisztázni sem tudom magamat. A pszichopata meg újfent megúszta.
#4-es!
Feltételezem, hogy fiú a kérdező, mivel a neméről nem esett szó.
Ha férfi, akkor hogy finom(abb)an fogalmazzak észre vette volna, hogy salyog a s*gge. Ha nő, akkor szintén fájlalta volna "jobb" esetben az "egyik olyan dolgot odalent".
Az én véleményem az, hogy ez egy g*ci dolog. Ha valaki jól akarja érezni magát, akkor majd eldönti Ő, hogy iszik/beszed valamit a hangulat fokozáshoz. Ha nem akarja, nem értem, hogy minek kell erőltetni, főleg, ha ilyen szándékai vannak valakinek.
Én mondjuk mindenképp megtettem volna és talán még most sem késő; A feljelentést az ügyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!