Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Adnának nekem hitelt ebben az...

Adnának nekem hitelt ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Nagyjából 20 millió forintért szeretnék lakást vásárolni, A Fundamenta lakástakarékot rakom havonta 25 ezer forinttal már jó ideje, most olyan 1 millió forint körül van a megtakarításom.

A fizetésem havi 220.000-250.000 Ft, 3 éve dolgozom.

Emellett van jó pár millióm, de azt nem szeretném belerakni a lakásba, mivel be is kell rendezni a lakást...

Lehetséges lenne felvennem olyan 18 millió forintot?

Nem értek hozzá, és most a Fundemantás papírt sem tudom előkeresni, mert nem vagyok otthon!

Köszönöm.

2019. dec. 29. 18:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Persze hogy nem vagyok képben, fiatal vagyok, sosem volt még lakásom, ez lenne majd az első, de akkor ez még várhat.

2019. dec. 29. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:
11%
Teljesen eselytelen, ha meg is lenne a 4 milla ekkora fizetésre ongyilkossag 16 millat felvenni
2019. dec. 29. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:
13%

Figyi, nem baj, ha nem vagy képben, ezért van ez az oldal.

De ha van 4 milliód, sőt talán picit több is, akkor azt miért tartogatod?

Nem értem... komolyan.

Berendezni egy lakást nem 4 millió ft!!!

Vagy az már nagyon luxus.

Ennyiből nem fogsz nagypolgári, 3 szobás lakást kapni.

Gondolom kb 1 szobás minigarzonban gondolkodsz.

konyhabútort általában nem viszik, bár ha viszik is, 80-100 körül már nagyon dizájnosakat lehet kapni.

(Nem fogják 20 évig bírni, de 5 évre teljesen jók)

Egy ágy 30-50 ezer, egy szekrény sem sokkal több.

Mosógép, mondjuk 80.

Aztán persze a sok apróság, de ugye van egy fizetésed is, meg el lehet lenni éjjeliszekrény nélkül is.

Ja, egy asztal pár székkel szintén nem egy ökör ára.

mindezt még amúgy fb-csoportokban vagy jófogáson feléért, sőt még olcsóbban megkapod.

Ráadásul nem is írtad, hogy egyből be is költöznél. Vagy kiadnád?

Kiadni lehet bútor nélkül is, és a havibér fedezné a törlesztőt.

2019. dec. 29. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként költözz vidékre, a várostól mondjuk 10-20 km-re, ott fele annyiért kapsz már házat és marad berendezésre is.
2019. dec. 30. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!