Adnának nekem hitelt ebben az esetben?
Nagyjából 20 millió forintért szeretnék lakást vásárolni, A Fundamenta lakástakarékot rakom havonta 25 ezer forinttal már jó ideje, most olyan 1 millió forint körül van a megtakarításom.
A fizetésem havi 220.000-250.000 Ft, 3 éve dolgozom.
Emellett van jó pár millióm, de azt nem szeretném belerakni a lakásba, mivel be is kell rendezni a lakást...
Lehetséges lenne felvennem olyan 18 millió forintot?
Nem értek hozzá, és most a Fundemantás papírt sem tudom előkeresni, mert nem vagyok otthon!
Köszönöm.
Köszönöm.
Persze hogy nem vagyok képben, fiatal vagyok, sosem volt még lakásom, ez lenne majd az első, de akkor ez még várhat.
Figyi, nem baj, ha nem vagy képben, ezért van ez az oldal.
De ha van 4 milliód, sőt talán picit több is, akkor azt miért tartogatod?
Nem értem... komolyan.
Berendezni egy lakást nem 4 millió ft!!!
Vagy az már nagyon luxus.
Ennyiből nem fogsz nagypolgári, 3 szobás lakást kapni.
Gondolom kb 1 szobás minigarzonban gondolkodsz.
konyhabútort általában nem viszik, bár ha viszik is, 80-100 körül már nagyon dizájnosakat lehet kapni.
(Nem fogják 20 évig bírni, de 5 évre teljesen jók)
Egy ágy 30-50 ezer, egy szekrény sem sokkal több.
Mosógép, mondjuk 80.
Aztán persze a sok apróság, de ugye van egy fizetésed is, meg el lehet lenni éjjeliszekrény nélkül is.
Ja, egy asztal pár székkel szintén nem egy ökör ára.
mindezt még amúgy fb-csoportokban vagy jófogáson feléért, sőt még olcsóbban megkapod.
Ráadásul nem is írtad, hogy egyből be is költöznél. Vagy kiadnád?
Kiadni lehet bútor nélkül is, és a havibér fedezné a törlesztőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!