Diákmunka vállaláshoz minden esetben kell iskolalátogatási igazolás? Idén érettségiztem és nem vagyok benne biztos, h. adnának így, h. már elballagtam.
Figyelt kérdés
Ezen kívül mi kell még hozzá?2010. jún. 7. 23:01
1/5 anonim válasza:
Igen kell, ha elmondod a diákszövetkezetnél, hogy most érettségiztél, de majd mész továbbtanulni (ha nem mész, akkoris mondhatod ezt, nem tudják leellenőrizni). Egyébként jól sejted, a régi sulid már nem ad papírt, viszotn okt. 31-ig teljes jogú diák vagy még :)
2/5 anonim válasza:
egy de kimaradt a mondatból :S azért remélem, érted, hogy mit írtam :D
3/5 A kérdező kommentje:
ha a sulim nem ad papírt honnan szerezzek?
2010. jún. 7. 23:16
4/5 anonim válasza:
Bocsi, akkor ezekszerint nem volt érthető a válaszom :D Tényleg bocsi, késő van már nekem is.
Nem kell papír, mert nem tudsz honnan szerezni (a régi sulid már nem ad, az egyetem meg még nem, hiszen még nem is tudod, hogy hová vesznek fel), ezért elég csak annyit mondanod, hogy most érettségiztél, de majd mész egyetemre. És okt. 31-ig még diák vagy, szóval nem nagyon tudnak mibe belekötni.
5/5 anonim válasza:
Fognak adni kérd a 2009/ 2010es tanévre nekem is adtak.anélkül pedig nem fognak adni munkát neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!