Adnának nekem hitelt ebben az esetben?
Nagyjából 20 millió forintért szeretnék lakást vásárolni, A Fundamenta lakástakarékot rakom havonta 25 ezer forinttal már jó ideje, most olyan 1 millió forint körül van a megtakarításom.
A fizetésem havi 220.000-250.000 Ft, 3 éve dolgozom.
Emellett van jó pár millióm, de azt nem szeretném belerakni a lakásba, mivel be is kell rendezni a lakást...
Lehetséges lenne felvennem olyan 18 millió forintot?
Nem értek hozzá, és most a Fundemantás papírt sem tudom előkeresni, mert nem vagyok otthon!
Köszönöm.
1 millió Ft önerővel, csak erre a jövedelemre, mindenfajta plusz fedezet nélkül ne is álmodj, hogy ennyi hitelt kapsz.
Ekkora jövedelemre ha tippelnem kéne, esetleg kapsz egy 3 millió Ft-ot úgy, hogy a házadon is jelzálog lesz.
@18:35
Nekem 160ezres fizetésre ajánlgattak 4,2 millió szabad felhasználásút, de a 18 millió az tényleg esélytelen ebben a felállásban.
Köszönöm.
Tehát akkor 20% önerő kell általában? Van annyim, de akkor nem tudnám berendezni... Akkor még gyűjtenem kell!
Köszönöm értem!
Az a 4 millió már megvan, viszont akkor nem maradna pénzem berendezni..
Nem értem miért rugózol az önerőn??
Ha nincs önerő nem kapsz hitelt. A lakást meg tök mindegy hogy önerőből vagy a banktól kapott hitelből rendezed be, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!