Valós e a bankok állítása hogy milyen hitelt vettem fel?
Mondjuk van egy bank akitől japán YEN- ben vettem fel a hitelt. Mivel forintba kaptam az is lehet hogy csak a szerződésben YEN a hitelem. Honnan tudhatom hogy így van e? Lehetséges hogy az aktuális árfolyam változásokon törlesztek a banknak? És csak kamu a YEN hitel ?
Lehet hogy nincs is YEN devizája a banknak? Ellenőrzi ezt valaki? Sok tönkre ment családot meg lehetne menteni utólag is?
Még mindig nem kaptam választ.
Most már csak az írjon aki látott, Magyarországon bejegyzett bank és külföldi bank között meg kötött deviza szerződést. Azt már nem is kérdezem hogy a kölcsönbe kiadott deviza hitelek pénzügyi fedezetét, egyensúlyát vizsgálta e valaki? De az is lehet hogy elkalandoztam a gondolataimmal. Mégis. Nem is olyan lehetetlen.
Forintot adok, devizát írok, és annak árfolyama szerint kérem vissza. Lehetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!