Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Valós e a bankok állítása...

Hortobagyi kérdése:

Valós e a bankok állítása hogy milyen hitelt vettem fel?

Figyelt kérdés

Mondjuk van egy bank akitől japán YEN- ben vettem fel a hitelt. Mivel forintba kaptam az is lehet hogy csak a szerződésben YEN a hitelem. Honnan tudhatom hogy így van e? Lehetséges hogy az aktuális árfolyam változásokon törlesztek a banknak? És csak kamu a YEN hitel ?

Lehet hogy nincs is YEN devizája a banknak? Ellenőrzi ezt valaki? Sok tönkre ment családot meg lehetne menteni utólag is?

2010. júl. 20. 17:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Még mindig nem kaptam választ.

Most már csak az írjon aki látott, Magyarországon bejegyzett bank és külföldi bank között meg kötött deviza szerződést. Azt már nem is kérdezem hogy a kölcsönbe kiadott deviza hitelek pénzügyi fedezetét, egyensúlyát vizsgálta e valaki? De az is lehet hogy elkalandoztam a gondolataimmal. Mégis. Nem is olyan lehetetlen.

Forintot adok, devizát írok, és annak árfolyama szerint kérem vissza. Lehetetlen?

2010. aug. 17. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!